Ако сте Рак, Скорпион и Риби в събота приятна новина, Близнаци, Везни или Водолей важен разговор

В хороскопът за събота ще имате време за обсъждане на финансови въпроси с роднини и за семейни задължения, които сте отлагали в течение на седмици. Въжръжете се с търпение, защото е възможно да се наложи да слушате продължителните тиради на роднини, които знаете, че продължават дълго, но са особено досадни.

Важното е да запазите спокойствие и да не се нервирате, защото може да се предизвика нежелан конфликт. Работата няма да ви бъде малко и със сигурност въпреки че е събота, ще бъде натоварена с работа у дома, или в службата.

 

 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец в събота ще имате повод за радост или задоволство свързано с важни за вас хора или план. Като цяло това ще бъде един спокоен ден, в който ще се ангажирате с ежедневните си задължения. В събота обаче е възможно някой да ви потърси, за да сподели своите собствени проблеми или неприятности. 

 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще се ангажирате с различни неща, които ще имат връзка с роднини. В събота ще отделите време за интересни разговори с приятели. Това ще бъде благоприятен ден за ангажиране с материални дела. Неприятностите, които ви притесняват в събота ще намерят разрешение през следващите няколко дни.

 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще имате важен разговор с роднина. Като цяло в събота ще имате повече работа, но едва ли нещо ще ви изненада. В събота ще вземете решение, чието изпълнение ще следвате през следващите дни и седмици. 

 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще имате среща или разговор с жена, с която не живеете в един дом. В събота ще получите приятна новина свързана с човек, когото познавате. Ще успеете да изпълните задачите, които сте планирали предварително за дома и семейството си.