Самотна майка се принуди да стане компаньонка, но вижте закачката!

Някои клиенти предлагат много пари, за да прекарат нощта с Мишел

Самотна майка в Лондон бе неприятно изненадана, когато дълговете по кредитните ѝ карти набъбнали на 25 000 паунда преди година. 33-годишната Мишел Смит работела като помощник-администратор, но скромната ѝ заплата не била достатъчна, за да живее нормално с дете и да покрива натрупаните дългове.

Търсейки странична работа, съвсем случайно тя се натъкнала на предложение за работа – ескорт услуги без с*кс.

След няколкодневни размисли и разговори с приятелката си, която вече се била захванала с този занаят, Мишел решила да предприеме тази отчаяна стъпка.

Жената твърди, че допълнителният ѝ месечен доход вече възлиза на 2500 паунда под формата на подаръци и пари.

Това вече ѝ позволило да покрие 20 000 паунда дългове по кредитните карти.

Срещи с мъже от 18 до 75 години

Жителката на Източен Лондон казва, че изобщо не се срамува от професията си. И и има строго условие – никакъв с*кс. Всичко, което Мишел прави вечер, е да ходи по ресторанти и нощни клубове, придружена от мъже на възраст от 18 до 75 години.

Всичките ѝ клиенти търсят комуникация и искат да бъдат в компанията на привлекателна жена, пише Факти.бг.Търсенето на клиенти се извършва чрез специализиран уебсайт, наречен Faceparty.

Тя е качила там няколко свои снимки на страницата с профила си и посочила времето, в което е свободна. За нейна изненада клиентите бързо се заинтересували от личността ѝ толкова много, че трябвало да избира между няколко кандидати.

Различни мъже, различни подаръци. Клиентите на Мишел не могат да бъдат адаптирани към един стандарт. Веднъж е придружавала жена в ресторант. Тази дама искала да общува с човек, който може да я разбере.

Колко получава средно на вечер Мишел?

Повечето от клиентите като награда за компанията ѝ дават от 150 до 250 паунда на вечер. В допълнение, по време на работата тя получава всякакви подаръци: от бижута и дрехи до шампанско. Понякога тя се доверява на клиентите и говори за дълговете си. След такъв разговор един млад мъж ѝ дал 500 паунда в края на вечерта.

Тя си спомня и друг от клиентите – мъж на възраст над 70 години, който я поканил на вечеря. Джентълменът бил овдовял неотдавна и просто искал красива дама да го украси вечерта му. Този клиент възнаградил Мишел с няколкостотин паунда за привилегията да бъде с нея.

Голямата тайна

Впрочем момичето има какво да се гордее. Тя много добре знае коя част от тялото ѝ привлича най-много мъжете. Това е необятният ѝ естествен бюст от 9-ти размер. Представителите на силния пол винаги си падат по щедрите женски гърди.

Така че защо да не задоволява желанието им да бъдат близо до собственичката на такова впечатляващо богатство?
Тя все още е млада, така че защо да не превърне нейното достойнство в доход, обяснява страничната си трудова дейност Мишел.

Що се отнася до предложенията за с*кс, тях наистина ги има. Някои клиенти предлагат много пари, за да прекарат нощта с Мишел. Но тя е вярна на принципите си, особено след като почти е достигнала целта си.