След 37-годишен брак той я напусна, взе ѝ къщата, за да живее с любовницата си, но по-късно горчиво съжали!

Това е забавна история за отмъщението. Става дума за жена, чийто съпруг я е напуснал след 37-годишен брак.

Той имаше връзка с много по-младата си секретарка и взе решение да се разведе със съпругата си и да заживее с новата си любов. Но жена му Ан нямаше да го улесни и да си тръгне току така.

 Тази весела история заслужава да бъде споделена! 

 

След 37 години брак, Бен внезапно изостави жена си Ан, заради много по-младата си секретарка, с която имаше тайна връзка.

Неговата нова приятелка настояваше тя и Бен да живеят заедно в голямата къща, в която Бен преди това е живял със съпругата си. И благодарение на неговите опитни адвокати, Бен успя да вземе къщата при развода. Той даде на бившата си съпруга Ан, само три дни, за да се изнесе.

На първия ден тя пъхна всичките си неща в кутии.

 

На следващия ден, тя се обади на двама хамали, които дойдоха и преместиха всичките ѝ неща в новия ѝ дом.

На третия ден тя седна за последен път в красивата трапезария на къщата, запали свещи, пусна тиха музика на заден фон и се наслади на ястието си.

След като приключи с обяда, тя влезе във всяка стая в къщата и натъпка остатъците от скариди в отворите на курнизите на завесите. След това за последен път почисти кухнята и напусна дома, където бе прекарала 37 години от живота си.

Когато Бен се премести в къщата с новата си приятелка, всичко беше перфектно в първите няколко дни.

Но бавно, неприятната миризма започна да се разпространява из цялата къща. Те опитаха всичко: Почистиха и измиха всичко, което можеше да се почисти. Те провериха всички скрити места и ъгли, за да се уверят, че няма мъртви мишки и изнесоха всички постелки от къщата. Поставиха  пречистватели на въздуха и ароматизатори навсякъде.

Фирма, специализирана в борбата с вредители, дойде в къщата и инсталира всякакви капани, за да улови всички възможни вредители. Но нищо не проработи!

След известно време приятелите им спряха да ги посещават. Прислужниците отказаха да работят в къщата и икономката също се отказа.

В крайна сметка, те  не откриха източника на миризмата и решха, че е по-добре просто да се изнесат. Измина един месец и въпреки че намалиха началната ѝ цена с над 50%, те не можеха да намерят купувач за миризливата си къща. Слуховете за смрадливата къща се разпространиха и в крайна сметка дори местните брокери на недвижими имоти отказаха да отговорят, когато двойката се обади. Те трябваше да заемат голяма сума от банката, за да си позволят да си купят нов дом.

След известно време Бен се обади на бившата си съпруга Ан да попита как са нещата. Той й разказа за миризмата в къщата. Тя изслуша  учтиво казаното и му заяви, че наистина ѝ липсва старият дом и че би искала да си върне къщата.

Бен мислеше, че бившата му съпруга няма представа колко е зле положението и се съгласи да й продаде къщата за една десета от стойността ѝ, но само ако е готова да подпише документите още същия ден. Тя веднага прие.

Една седмица по-късно Бен и младата му приятелка стояха пред къщата, доволни, че са направили добра сделка, докато компанията за преместване изваждаше всичките им вещи, за да се преместят в новия си дом. Те имаха късмет, че най-накрая се отърваха от миризливата къща и Бен се почувства изключително доволен, че е измамил бившата си съпруга в сделката.

Последните вещи, които всеха със себе си от къщата бяха завесите с корнизите.  🙂