Ако сте ОВЕН или ВЕЗНИ тази седмица ще се сбъднат романтичните ви мечти, КОЗИРОГ – дълбоки чувства. Любовен хороскоп от 21 – 27 януари

През тази седмица желанието да експериментираме в отдел „Романтика“ може да е краткотрайно.

 Все пак имаме големи апетити за любов и удоволствие, както и за щедрост на духа. Отлично време да започнем нова връзка или да подновим вече съществуващата.

Овен
Сърцето ви е изпълнено, това е сигурно.

Има човек, към когото изпитвате тези силни емоции. Овни, тази седмица ще се почувствате така, сякаш всичките ви мечти свързани с любовта най-накрая са се сбъднали. Дълго време сте чакали за това и въпреки че не сте от най-търпеливите, ще разберете, че чакането си е заслужавало. Понякога Вселената ни дава най-доброто най-накрая.
Телец
Обвързаните Телци ще имат повод за радост и той ще бъде свързан с финансите на партньора им. Възможно е радостта им да бъде продиктувана и от обща инвестиция, която са направили, да закупят нов дом, кола или друга придобивка.
Близнаци
Когато става въпрос за любов, вие определено сте печеливши. Венера ще окаже влияние върху вашия сектор на любовта и ще бъде в добра позиция към Юпитер, който ще бъде във вашия партньорски сектор. Някои от представителите на зодията може да получат предложение за брак или да сключат такъв. Любовната комуникация ще се подобри и нещо ще ви накара да се усмихнете широко.
Рак
През тази седмица Раците ще се радват на нови възможности по отношение на работата, на евентуален финансов напредък. Ще бъде динамично, интересно. За съжаление няма да могат да получат така желаната подкрепа от любимия си човек. Той или тя може да прояви ревност или дори гняв към успехите ви. И все пак недейте да си разваляте настроението. Опитайте се да бъдете по-търпеливи към половинката ви.

Лъв
Лъвовете ще могат да изразят по-лесно чувствата си. За щастие, разкриването на вашите дълбоки емоции ще бъде само във ваша полза. Всъщност, смелостта ви да говорите за любовта си към някого, ще бъде възнаградена с най-удивителното взаимно въздействие. Прекрасната връзка на Венера и Юпитер във вашия сектор на романтиката ще ви подскаже да обичате на глас. Няма да съжалявате.
Дева
Ще бъде седмица, в която Девите, които не получават това, от което се нуждаят в любовта ще „прогледнат“. Дали не давате повече от себе си, а в замяна не получавате достатъчно? Безусловната любов е едно, но идва момент, в който трябва да се запитате защо сте единственият инвеститор във връзката ви. През следващите дни ще разберете, че е време да направите себе си приоритет.
Везни
Уважаеми Везни, ако сте имали романтична мечта, то тази седмица тя може да се реализира. Колко красиво, нали! Има силна космическа енергия, в която ще се включат Венера и Юпитер. Да говорите за любов, да взимате решения за любовта, да говорите от сърце… Нищо няма да ви спре!
Скорпион
Представителите на зодия Скорпион ги очаква една незабравима седмица по отношение на кариерата и финансите. Ако сте обвързани, любимият човек ще сподели радостта ви, казвайки ви колко специални качества притежавате. Това ниво на подкрепа ще ви накара да отидете дори по-далеч. Радвайте се на хубавите моменти.

Стрелец
Възможно ли е любовният ви живот да стане по-хубав? Възможно е и това ще се случи. През тази седмица ще бъдете изправени пред ситуация, която ще ви накара да помислите какво сте готови да платите в името на любовта. Изглежда, че сте готови да направите известни отстъпки, за да задържите любовта, която имате. След като го направите, ще усетите магията.
Козирог
Романтична седмица очаква обвързаните представители на зодията. С любимия човек ще искате да откраднете и малкото свободно време само за двама ви. Когато направите това ще откриете, че всичко е толкова хубаво. Ще бъдете готови да споделяте, да разкривате дълбоките чувства, които изпитвате един към друг. Да, любовта е красива!
Водолей
За Водолеите любовта ще бъде фокус тази седмица. Очакват ви емоционални моменти с партньора. Ще има промени в любовния ви живот. Какви ще бъдат те, зависи от това къде се намирате в настоящата ситуация.
Риби
Комуникацията между вас и половинката ви може да е неясна. Или той/тя ще се прояви като детектив, проверявайки телефона ви, или ще има индикация, че някой от двама ви се нуждае от почивка. Може би не е лоша идея да имате повече време за себе си, в което да помислите за текущото състояние на връзката ви. Друга възможност е да се зараждат емоции към човек, който е обвързан.