Това е най-голямата тайна скрита на дълбоко в тъмниците на Ватикана! Вижте ФОТОГРАФИИ на Исус Христос!

Това сензационно заявление е на италиански блогъри. Според тях Светият престол прекалено често демонстрира исторически документи, които просто не биха могли да оцелеят до наши дни.

Необикновената машина, за която става дума, се нарича „хроновизьор”.

Тя е изобретена през 1950 г.

от монаха-бенедиктинец Пелегрино Ернети.

Не съществуват снимки на хроновизьора, но журналистът Джон Чеймбърс твърди, че Ернети е използвал машината за пътешествия в миналото, за да документира разпятието на Христос по заповед на йерарсите на Ватикана.

Ернети умира през 1994 г., без да разкрие тайната на хроновизьора, но според Чеймбърс доказателствата, че католическата църква крие работеща машина на времето от останалия свят с цел предотвратяване на попадането й в неподходящи ръце, се увеличават с всеки изминал ден.

 ЗАГАДЪЧНИЯТ ХРОНОВИЗЬОР НА ОТЕЦ ЕРНЕТИ

Снимка на Исус от Хроновизьора!

 

 Отец Пелегрино Мария Ернети (1925 – 1994) е бенедиктински свещеник, учен и международен авторитет в областта на „архаичната” музика и преполифонията (от дохристиянски времена до Х в. от н.е.). По-гоямата част от живота си отец Ернети прекарва на италианския остров Сан Джорджио, недалеч от главния остров на Венеция. Смята се, че именно там създава своя хроновизьор. Мотивите за създаването на нещо подобно изглеждат доста странни. Отец Ернети обожава преполифонията – древната музика. Той знае за тази музика всичко, но естествено само по ръкописни източници. И ето че страстта на отец Ернети към преполифонията се оказва толкова силна, че го подтиква към създаването на хроновизьора.

Самият отец заявява, че е успял да постави квантовата физика в служба на окултните изкуства и да създаде машина на времето – хроновизьор. Освен това споделя, че с негова помощ е посетил Рим през 169 г.пр.н.е. и е свидетел на изпълнението на изгубената днес опера „Тиест”, чийто автор е бащата на латинската поезия Квинт Ений. Отец Ернети твърди, че е използвал хроновизьора, за да се отправи в миналото и с очите си да види смъртта на Христос на кръста.

Защо толкова уважаван свещеник решава да измисли такава неправдоподобна история? Може би Ватикана крие истината за живота на отец Ернети и неговите постижения?

ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗМИСЪЛ

През 70-те години на миналия век е публикувано интервю на Ернети Пелегрино, в което той официално заявява за своето откритие и дори представя фактически доказателства – снимка на разпънатия Христос. Разбира се, интервюто има зашеметяващ ефект.

 

Работата му над т.нар. хроновизьор започва през 1952 г., когато работи в електроакустичната лаборатория на отец Джемели в Католическия университет в Милано, пише astrofenomen. Изучавайки архаичната музика, отец Ернети открива нов принцип във физиката, който е свързан с музикалните честоти, хармоничния резонанс и връзката им с астралната плоскост.

Последните десет години от живота си отец Ернети живее, без да привлича вниманието към себе си, но в края на 1993 г. той и двама учени, работещи над създаването на хроновизьора, представят резултатите от своята работа във Ватикана пред четирима кардинали и научен комитет. Разултатите от тази среща обаче така и не се разгласяват…