Седмолъчната звезда на прабългарите доказва, че атлантите са дали на нашите предци „искрата“ да създадат първата световна цивилизация!

Седмолъчната звезда на прабългарите е била използвана като символ още в зората на расата, когато първотраките са се заселили по земите на днешна България,след като напускат Атлантида преди около 15 000 години, и създават тук първата държава.

 

За уточнение те са живели около 5000 години заедно с атлантите на Атлантида. В центъра на звездата винаги е стоял знакът на Дуло и е показвал , че на българските  посветени царе е позволено да ползват алфа вълните. Гласът на Боговете!

Седемте лъча на звездата символизират седемте клона, на които се разделят траките, когато започват разселването си.

Основният лъч – на Слънцето – това е ядрото на траките, тези, които остават да живеят по нашите земи. Лъчите на Марс и Юпитер са клоновете, които тръгват на изток, стигат до Шамбала и се разселват из Азия. Лъчите Месец (Луна) и Сатурн са клоновете, които се разселват на юг, а лъчите Венера и Меркурий са клоновете, които се разселват на север и на запад из Европа.


Първият основател на българската държава, владетел и предводител е бил Алвехтосепт ||, който е пряк потомък на Гаинати и Алвех. Той е водачът на основния лъч – на Слънцето. Държавата е била създадена на територията на днешната Североизточна България и върху части от Северна. Столицата им се намирала в посока запад-северозапад от днешния град Варна, 10-15км към Вълчи Дол.

Разселването на траките започва преди около 14 500 години. Тогава обособените отделни клонове поемат в различни посоки. Първи тръгват лъчите Марс и Юпитер – в посока изток. Водач на клона Марс е Севторкан, чието име впоследствие, дава наименованието на владетелската титла -КАН. Този клон, заедно с клона на Юпитер, предвождан от Авитохол, стигат до Шамбала, където достъп се дава само на Авитохол. Там той получава правото да носи името Дуло, като име на рода си и знакът Дуло, който да използва като личен герб. Останалите арани или българи са ползвали знака Дуло като символен знак на народа и расата си.

Авитохол създава първата българска държава в Азия, преди около 14500 години, след като вече е бил в Шамбала. Част от клона на Севторкан и някои от клона на Авитохол се връщат в земите на днешна България, при основното ядро, където донасят чистия и усъвършенстван ген, получен от Шамбала. По времето, когато се връщат, другите четири клона на траките са били вече напуснали земите ни и не получават обогатения с атлантските стойности ген.

Около 20-30 години след първите клонове тръгват и лъчите на Месеца(Луната) и Сатурн – в посока юг. Водач на лъча на Месеца е Неамей ||, а на лъча Сатурн – Птолиахър |.

Клоновете на Венера и Меркурий тръгват приблизително по същото време, сътоветно на запад за Меркурий и север за Венера. Водач на лъча на Меркурий е Митон-Рест, а на Венера – Ихславстохъл ||, по чието име , по-късно, част от племената по-късно започват да се наричат славяни. Тези славяни получават впоследствие чистия и обогатен с лемурийски стойности ген, който им занасят някои от клоновете на Севторкан и Авитохол.

„>

Имената на планетите, за всеки отделен лъч на звездата са избрани чисто символично. Всеки клон е носил името на небесно тяло от една обща система – Слънчевата, показвайки по този начин принадлежността си към едно общо начало,един общ корен, общатата си расова и насродностна принадлежност. Може да се каже, че всеки отделен клон на траките  се е наричал с името на небесното тяло, символ на лъча. Не са имали отделни племена и имена. В по-късни времена, с обособяването на отделните народи, разселелите се трскийски клонове са приели и различни наименовния. 
Първобогът, водил араните в първите времена, се е насричал СИНТАГРА, който впоследствие дава името на върховния тракийски бог ТАНГРА.
Милан Миланов