Ето коя е вашата тайна слабост, базирана на зодията ви – мания за пазаруване или създаване на драми

Всеки от 12-те зодиакални знака има своите силни и слаби страни и способността да идентифицирате слабостите на зодията ви помага да станете по-успешни в живота.

Ето и кои са слабостите на отделните знаци:

Овен – сладки приказки с приятели

Първият знак от зодиака е доста своенравен и приключенски настроен. Независимо че е труден характер, той обожава да споделя с приятели.

За Овена е важно човекът до него не само да говори, а и да действа.

Ако не стане на неговото, той няма да ви се оплаче, а ще намери начин да изпълни целта си.

Телец – влечение към луксозни предмети

Този знак винаги държи да бъде емоционално и финансово стабилен. За него луксозните стоки са нещо, което задължително трябва да има. Телците може да си правят сметката за някои битови разходи, но за бижута, дрехи и аксесоари биха дали всичко, което имат. Причината е, че винаги искат да имат най-доброто за себе си.

Близнаци – мания по пазаруване

Подобно на Телците, Близнаците обичат покупките. Те обожават да пазаруват, защото за тях шопингът е начин за разпускане и забавление. Може да нямат нужда от нищо, но ще отидат до мола, за да се разходят и ще се върнат с куп торби.

Рак – токсични приятелства

Хората, родени под този знак, са доста чувствителни и състрадателни. Затова винаги около тях има личности, които се нуждаят да ги изслушат. Тъй като не могат да откажат, раците често поддържат токсични приятелства. Дори и да се ядосват на тези, които ги използват, те не се разделят с тях.

Лъв – правене на снимки

Лъвовете са с голямо самочувствие. Те винаги ходят с високо вдигната глава, понякога дори са арогантни. Могат да си правят снимки всеки ден, защото винаги са с перфектен външен вид.

Дева – пристрастяване към кофеин

Хората, водени от шестия знак в зодиака, са с голямо аналитично мислене. Те са много внимателни и винаги мислят за това как другите да са добре. Но за да помагат на околните им е нужно нещо, което да им дава енергия. Девите не могат да започнат деня без кафе и до края му могат да изпият още няколко.

Везни – изолация

Представителите на тази зодия са добри дипломати, които не обичат конфронтацията. Те предпочитат да избягват конфликтите като се изолират настрани. Освен това се чувстват по-добре сами вкъщи, където намират хармония, отколкото сред тълпата от хора в някое заведение.

Скорпион – създаване на драми

Те са доста чепати характери, които често драматизират. У тях бушуват толкова страсти, че понякога им е трудно да запазят хладнокръвие. Много обичат да спорят и затова често влизат в пререкания.

Стрелец – любопитство

Хората с тази зодия винаги си поставят високи цели. Те са изключително любопитни. Обичат да посещават нови места и да слушат за историята им. Стрелците могат да изнесат истината наяве, защото нищо не може да остане скрито за тях.

Козирог – упоритост

Козирозите са много амбициозни и трудолюбиви. Имат силно развито чувство за отговорност. Наумят ли си нещо, ще направят всичко възможно, за да го постигнат. Причината е, че са прекалено упорити и не обичат провалите.

Водолей – аналитично мислене

Хората, родени под този знак са независими. Те държат на свободата си. Изключително интелигентни са и винаги взимат решение след като включат в действие аналитичния си ум. Много хора им се възхищават, но и ги смятат за странни птици.

Риби – прекомерна грижа

В тях се преплитат множество емоции. Ако някой има нужда от тях, те винаги ще му помогнат. Понякога са прекалено грижовни към близките си. Тяхната състрадателност често ги въвлича в заплетени ситуации.