Ако сте ТЕЛЕЦ и КОЗИРОГ днес преосмислете желанията си. ВЕЗНИ и БЛИЗНАЦИ търсете решенията в себе си

Днес ние сме мотивирани от желанието за спокойствие, сигурност, мир и комфорт. Основните импулси са да се отпуснете, да се противопоставите на промяната и да „спрете да помиришете розите“. Животът се забавя малко и ние се чувстваме удобно. 

Овен

Това е ден, в който ваша постъпка може да ви прослави с благородството ви.

Ще имате пълното право и да се похвалите, и да празнувате. По-често си давайте поводи за подобни празнувания.

Телец

Тази събота може да си пожелаете всичко, което искате, но с учудване ще разберете, че реалността е доста по-различна от желаното. Преосмислете желанията ви.

Близнаци

Тази събота ви очаква ново познанство. Вероятно сте виждали този човек и преди, но сега вече ще сте готови един за друг.

Рак

Днес ще почувствате, че се събуждате. Много е възможно това състояние да се дължи на факта, че най-накрая сте се наспали, ако пък не то остава другия вариант, че най-накрая ви е осенило просветление.

Лъв

Днес внимавайте какво и с кого споделяте, защото е много вероятно да кажете нещо, за което после ще съжалявате. Вероятно в обкръжението ви има хора, които ще разберат казаното от вас, не по начина , по който сте желали.

Дева

Тази събота е напълно възможно да станете причина за нечие щастие. Едва ли може да има по-добра от тази награда, която да ви донесе този невероятен ден.

Везни

Тази събота не търсете утеха навън. Всички решения са във вас самите. Не позволявайте на никой да ви диктува условия и не приемайте чужди съвети.

 Скорпион

Тази събота не подлагайте на съмнение и най-странните ви мисли. Всичко, в което се съмнявате има своя резон. Важното е да постъпите най-разумно и рационално.

Стрелец

Тази събота ще трябва да действате изключително във ваш интерес. Занемарили сте се, а това не може да продължава повече нито минута.

Козирог

Тази събота не приемайте всеки проблем, като ваш личен, защото в противен случай е възможно животът ви да се превърне в нещо, като нощен кошмар. Трябва да си починете малко и да разберете на какво можете да повлияете  и на какво не.

Водолей

Очакват ви приятни предизвикателства. Дайте си малко време, за да влезете във форма преди да се впуснете в същината на нещата.

Риби

Днес нещо, което отдавна е било тайна за вас ще изплува неочаквано и ще ви донесе приятно просветление. Все пак не стойте цял ден да чакате тази тайна да се появи, а я потърсете.