Асистентка на Марая Кери се оплака в съда: В къщата й ме биеха и уринираха върху мен! (СНИМКИ)

Марая Кери съди бившата си асистентка Лиана Азариджан, която я изнудва с интимни снимки и поиска 8 милиона долара, за да не ги публикува.

Сега Азариджан се завръща с контра атака, като разкрива странни случки в дома на Кери, една от най-известните певици на планетата.

Азарян казва, че в къщата на Марая тя е била физически малтретирана и че певицата знаела за това  и дори „понякога участвала“, не е помръднала пръста си, за да я защити.

В жалбата си Азариджан твърди, че бившата мениджърка на Кери, Стела Булочников, я биела, удряла по гърдите и задните й части, събаряла я на земята, сядала върху нея и уринирала.

„По-голямата част от тормоза се е случила, докато Марая е била в сградата, но се е преструвала, че не забелязва нищо“, гласи обвинението.

Бившата асистентка обвинява Булочников за реч на омраза, защото я наричала „черно куче“ и „арменска ку…а“. Азариджан също така добавя, че Булочников често „се подиграваше с външния ми вид“, и се опитвала да поставя под гърдите й различни предмети като мобилни телефони, дистанционни управления и кухненски инструменти.

Превод