Жените губят ума и дума по мъжете от тези три зодии, а те са най-заклетите ергени

След привличането нормално идва ред и на обвързването. Е, оказа се обаче (при това съвсем очаквано), че не всички мъже си мислят за сериозни връзки или пък (пази Боже) брак.

Не само това. Излезе, че сред зодиакалните знаци има такива, които са нищо на света не искат някой да ограничава свободата им и затова именно сред тях най-често има ергени.

И така – ето ги и зодиите на мъжете, които са заклети ергени.

Водолей
Те наистина са верни само за себе си. За такива хора е много трудно да разбереш дали те обичат или не. Да, мъжете от тази зодия са много красиви и нежни гаджета, но много внимавайте. Може като нищо след години връзка да научите, че е имал или има и сега любовница. Те не се стремят да легитимират връзката си. За тях това е излишно, най-вече защото не бързат. Но жените просто жадуват да получат печат и подпис в гражданското при вида на един красив Водолей. И да – такива мъже са наистина впечатляващи и привличат големия интерес от противоположния пол, но дори и присъствието на деца не може да ги задържи на едно място. Ако децата на Водолея се появят твърде рано – те дори могат да се откажат от тях, защото не чувстват желание да се натоварят с това бреме. Но след тридесет години те могат съзнателно да станат бащи, но дори и това не гарантира, че Водолей ще остане в семейството. Те могат сами да избират ролята на „идващия“ баща или съпруг, понякога търсейки в семейството си. Никой от роднините или приятелите не може да повлияе на това поведение на Водолея. Дори и да започне да живее с някого, след известно време той ще изчезне без разбираема причина, ще измисли много бизнес пътувания и какво ли още не. Затова не се опитвайте да измислите начини да задържите такъв мъж. Просто го приемете такъв, какъвто е.

Стрелец
Мъжете от тази зодия не са против семейството, но постоянно отлагат този въпрос за най-доброто време. Те са доста небрежни в ролята на съпруг или глава на семейството. Ето защо жената ще трябва да поеме главната отговорност върху себе си – и за вземането на решения, и за живота им като цяло. Но, внимавайте – мъжете от зодия Стрелец може да откаже да легитимира връзката или дори да се отдалечи от семейството, ако му се стори, че животът е загубил предишните си цветове. За да стане верен спътник на Стрелеца – жената ще трябва да положи усилия, за да гарантира, че ежедневието им е много позитивно, разнообразно и дори забавно. Трябва да е готово, че ще има много гости в къщата им, че ще трябва да пътуват много със съпруга си или да чака дълго време докато му стане законна половинка. Също така често се случва обвързаният Стрелец да продължава да живее сам и да кани любимата си да го посети само когато е удобно за него, като се има предвид. Но не всяка свободна жена ще изтърпи такъв „гост” във връзката си. Ако любимият ви, който е зодия Стрелец, започне да ревнува, то той много бързо ще си намери куп причини бързо да промени приоритетите си и ще намери друга любов за себе си. Той не обича да оправя нещата и няма да тича след жена. Просто изчакайте момента, докато се появи друга любов.

Близнаци
Те не са любители на монотонен и банален живот. Въпреки че те сами няма да направят нищо, за да го разнообразят. За тях е по-лесно да предадат тази задача на партньорката си и да видят как ще се справи тя с нея. Може да има няколко взаимоотношения паралелно и да накара всяка жена да си мисли, че е единствената, обичана и незаменима. В същото време мъжете Близнаци могат да твърдят, че са лудо влюбени в избраните от тях жени, което винаги шокира близките и приятелите им. Но въпреки тази им наклонност те са магнит за жените. Тези мъже не се отличават с нежност или внимание към половинката си, а дори напротив – може да бъдат арогантни и жестоки. Често жените грешат, като вярват, че могат да променят Близнаците. Не е така. Такъв човек няма да се промени – никога! Но, ако срещнат харизматична, упорита и независима жена, която не иска да се омъжи за него на всяка цена, то мъжът Близнак може да остане с нея доста дълго време. Най-важното за него е, че неговата любима има достатъчно сили и търпение, за да „пропие” целия му живот.