Всяка зодия си има ето тези страхове-Овен-страх от бъдещето, Телец-самотата …

Всеки човек изпитва своите страхове, някои от тях могат да бъдат разгадани, благодарение на всяка една зодия, пише дело.бг. Уверете си сами!

 

ОВЕН

ХОРАТА, КОИТО СА ЗОДИЯ ОВЕН СЕ СТРАХУВАТ НАЙ-МНОГО ОТ СВОЕТО БЪДЕЩЕ – ХРОНОФОБИЯТА.

НЕ СПИРАТ ДА СИ ЗАДАВА ВЪПРОСИ, СВЪРЗАНИ С ПОСТОЯННАТА ИМ ПРОФЕСИОНАЛНА АНГАЖИРАНОСТ, ВЪПРЕКИ ЧЕ СМЪРТТА МОЖЕ ДА НАСТЪПИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ. ДРУГИТЕ ИМ СТРАХОВЕ СА СВЪРЗАНИ С ГЛАДА, КОЙТО МОЖЕ ДА ГИ УБИЕ, КАКТО И СЪС СКУЧНИЯ ИМ ЖИВОТ.

oven

 

ТЕЛЕЦ

Самотата пък е най-големият страх на телеца, който изпада в депресията, ако не проведе разговор с друг човек през деня. Родените под този зодиакален знак се притесняват да умрат сами, затова са готови да живеят години наред с хора, които ги тормозят.

telec

 

БЛИЗНАЦИ

Хората от зодия Близнаците изпитват притеснение, че няма да успеят да постигнат поставените си цели, както и че могат да се поддадат на рутината, която да ги заклещи.

bliznaci

 

РАК

Страх от отхвърляне пък притежава Ракът, който се притеснява, че би изгубил авторитета си, ако има такъв. Изпитва истински ужас от високо и не обича да се катери по дърветата.

rak

 

ЛЪВ

Игнорирането и недооценяването са най-големите страхове на хората със зодия Лъв. Това са хората с най-малко фобии и заслужават благородна завист.

zodii-12

 

ДЕВА

Девите също изпитват ужас от самотата, затова и мъжете и жените полагат усилия и търпят какво ли не, за да бъдат обвързани.

deva

 

ВЕЗНИ

Страх от конфликти имат Везните, които предпочитат мира. Ефикасен начин да преодолеят този страх, е умението да се справят със собствените си драми.

 

vezni

 

СКОРПИОН

Скорпионите са перфекционисти по природа и се ужасяват само при мисълта за провали и грешки. Тези хора никога не са доволни от това, което са постигнали.

scorpio

 

СТРЕЛЕЦ

Стрелците са влюбени в парите и най-големият им страх е свързан с тяхната загуба. За тях те са приоритет, а натрупването им е цел №1. Освен това, те изпитват ужас от самотата и изпадат в депресия, когато усетят, че не са заобиколени от внимание и любов.

strelec

 

КОЗИРОГ

Провал, публично унижение или просто критика – това са само част от страховете на Козирога. Целта му е спасението на света, но се притеснява, че не разполага с нужното, за да го постигне.

zodii-1

 

ВОДОЛЕЙ

Раздялата с независимостта пък плаши Водолея, който изтръпва от ужас, когато става въпрос за провали или болести. Най-лошият ден в годината е черният петък 13-ти. Когато са във връзка се притесняват, че другият партньор ще се налага повече от тях.

vodoley

 

РИБИ

Рибите пък се плашат от задължения и отговорности, както и от конфронтация. Притеснени са, че не могат да открият своя спътник в живота и затова често го сменят, защото все е неподходящ.

ribi