Седмичен хороскоп от 21 до 27 януари-РИБИ Силен делови шанс, ЛЪВ Осъществяване на цели

Овните да се облегнат на реалните преценки, а Телците да засилят действието си. Близнаците ще спечелят ако са отзивчиви, а Раците успяват чрез упорство.

Лъвовете постигат целите си, а Девите ще се радват на административна подкрепа. За Везните седмицата е много трудна, а Скорпионите са пред важен етап за растеж.

За Стрелците седмицата е наистина успешна, а при Козирозите се наблюдава наличие на малшанс. За Водолеите се очертават важни промени, а Рибите притежават приятен делови шанс.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Преценявайте задълбочено ситуацията

Делата ви ще се развиват пропорционално на усилията, вложени в тях. Хубаво е да решите, че само категоричността и активността ще ви доведат до успех, защото наистина е така, но се владейте и не прибързвайте, за да няма неприятни изненади. От особена важност е да укрепите и заздравите позициите си – лични и обществени. Очертава се промяна в отношението на приятелите ви. Петък е хубав и с късмет. Уикендът не е лош, но е по-напрегнат. Делниците носят успех, но никак не са леки. Пазете се и проявявайте сдържаност.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Засилете вниманието

Ще усещате вътрешна потребност от действия, които често ще граничат с риска. Динамичен период в бизнеса, в личен план и в обществените среди, но и вниманието ви следва да е многопосочно. Огромна е вероятността да реализирате важна цел, към която ще се устремите. Но съдбовните влияния през седмицата подчертават, че предстоят промени, а те може да са положителни и отрицателни. Просто бъдете внимателни. Петък ще е труден, а уикендът – успешен и печеливш. Понеделник ще е напрегнат. Останалите делници са благоприятни.

 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете по-отзивчиви

Предстояща изява ще ви мобилизира да се подготвите на ниво, налагайки си ограничения от различно естество. Лъчезарността не е приоритет в нагласата на Близнаците през тази седмица, а ако засилите суровостта на израза си с малко повече агресивност, трудно ще успеете с реализацията на целите си, или поне на тези от тях, които следва да се осъществят с външно участие. Партньорството и отзивчивостта ще са помощниците ви през периода. За петък проблеми в близкия кръг. Събота е благоприятна, а неделя – неутрална. Делниците предоставят условия за предимство.

 

Седмичен хороскоп РАК

Бъдете настойчиви и ще успеете

Предстоящите събития и емоции ще правят дните ви интересни и запомнящи се от вас. Раците, чиято реализация ще е силна през новото седемдневие ще са от средите на политиците. За останалите представители на зодията периодът също не е лош, но е наложително да се действа настойчиво, и без агресия. Така ще имате шанса да получите в точното време нечия солидна подкрепа. В петък парични неприятности. През уикенда напрежение, а за мнозина и кавги. Трудният неприятен делник и вторник. Останалите са ползотворни и успешни.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Осъществяване на цели

Насочете енергията си в полезни и добри за вас и останалите дела. Предстоящият период е доста благодатен за реализация на всякакви цели свързани с вашите лични или делови намерения. Мнозина от зодията ще укрепят позициите си в обществото, и вероятно ще направят крачка напред в кариерата си, или ще сменят работата си.В петък трябва да сте много внимателни. Денят ще е доста тежък. През уикенда не сте достатъчно стабилни. Понеделник и вторник ще са трудни а следващите сряда и четвъртък ще са успешни.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Подем чрез администрация

Продължавайте да търсите своите пътища, защото не всичко е постигнато. Новото седемдневие е носител на добри възможности, от които ще се възползвате умело ако овладеете нервността си, която тласка мнозина от зодията към прибързване, а в някои случаи и към агресия. Силен шанс имате за осъществяване на цели чрез административни инстанции. Петък ще е сполучлив, но уикендът ще е неприятен, и ще ви липсва стабилност. По-напрегнати ще са понеделник и вторник, а за следващите дни се очертава повече шанс.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Много труден период

В професионален план ще вървите смело към целта, която сте си поставили. Седемдневието се оказва доста напрегнато за Везните. Първата най-важна препоръка е – владейте нервите! Високото напрежение може да навреди на здравето ви. Добре да укрепите позициите си чрез подкрепата на приятели и влиятелни личности. Действайте спокойно. Ситуацията е доста напрегната, а позитивното развитие ще се забави, но това не бива да ви безпокои. Петък е твърде нестабилен, а уикенда ще е много нервен. През делниците ситуацията е непроменима.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Пред етап с изразителни възможности

Ще работите по реализация на многото идеи, които ви занимават сега. Най-значителната характеристика за предстоящото седемдневие, всъщност не само за него, а за етап включващ много месеци, е че навлизате в много силен период за реализация. В делови план личи, че стабилността ви нараства, както и това, че със същото темпо ще възникнат нови обществени възможности. Петък ви носи добър късмет, а уикендът е по-напрегнат.  Трудният делничен ден е вторник. Останалите са благоприятни и ви носят приличен късмет.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Седмица на късмет и сполука

Деловата страна на живота ви ще тече без сътресения и излишни вълнения. Истина е, че събитията в страната се движат тромаво и предизвикват масов скептицизъм, но за представителите на Стрелец не е така. изправяте се пред една надеждна и благоприятна седмица, която обещава ярка делова реализация, а за безработните нова работа. Не във всички случаи ще се справяте с парични въпроси, но това не означава загуби а само забавяне. Всички дни от периода са много добри и ще ви радват със силен късмет и с желани успехи.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Ограничен шанс

Периодът е градивен за представителите на знака. Предстоящият период ще е напрегнат за Козирозите. Безспорен факт е, че всички от зодията ще са ярко активни, но в много случаи ще оставате разочаровани от наличието на малшанс, който няма да предизвика проблеми по значими цели и дела, но ще ви притеснява по въпроси от всекидневието, а за някои от знака се очертават здравословни неприятности. Петък ще е тежък, а почивните дни са благоприятни. От делниците най-сполучлив е четвъртък.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Промени в личен план

Нови предизвикателства ще ви изправят пред конкуренцията и ще можете да сверите критериите си за успешен бизнес. Период на промени в личен план, които съвсем не изключват и здравословни атаки. След разгръщането на въпросните изменения ще начене етап на интензивно делово развитие, но това е по-далечен период. През тази седмица ще се сблъскате с негативни ситуации, които обхващат почивните дни, но не става въпрос за нещо крайно неприятно. Проблеми в службата през делниците ще изненадат онези Водолеи, които не обичат да казват истината и спекулират.

 

Седмичен хороскоп РИБИ 

Силен делови шанс

Предстоят ви добри професионални изяви и не толкова добри взаимоотношения. Мнозина от Рибите не са настойчиви за предварително програмиране относно изпълнението на целите си,но това може да ви изправи пред свършен факт на пропусната възможност,тъй че не допускайте тази грешка. Деловият ви шанс е доста силен през седмичния етап, и има отношение към преговори, сделки или съвместна реализация на професионални цели. Петък и уикенда са нервни. Всички делници ще са успешни за деловите и личните ангажименти.