Любовен хороскоп за уикенда. Страстни и горещи събота и неделя очакват две зодии

Този уикенд романтичната енергия се измества от интензивна към плаваща. Разбира се има своите интензивни моменти, но енергията е значително по-малко фокусирана.

На дневен ред са романтичните приключения, както и ясният и дори ограничен подход към любовта. 

Овен

Ще почувствате силна нужда да се потопите в уюта на собствения си дом – диван, одеало, топло кафе и нещо вкусно за хапване.

Остава да включите и половинката си в плановете за уикенда.

Телец

Ако се радвате на любовта на специален човек от дълго време, може би е време да си дадете повече време заедно. Връзката ви има нужда от освежаване.

Близнаци

Моментът е идеален за обсъждане на важни житейски казуси като брак, дете или общо жилище. Комуникацията ще върви с лекота.

Рак

С половинката ще имате поводи за празнуване. Може би романтиката няма да е на ниво през почивните дни, но за сметка на това ще се радвате на новини за неочаквани приходи.

Лъв

Обвързаните Лъвове ще останат приятно изненадани. В събота любимият човек може да ви изненада с дълга разходка покрай града или мини бягство за уикенда.

Дева

Ако смятате да проведете важни разговори с партньора, те могат да се окажат причина за конфликти и скандали. Опитайте се да запазите добрия тон.

Везни

В любовния ви живот е пълен хаос! Не сте сигурни в нищо и не знаете какво да предприемете. Останете насаме със себе си, това ще се отрази благотворно и на връзката ви.

Скорпион

Ще имате невероятната способност да хипнотизирате с чар не само половинката, но и всички представители на силния пол. Възползвайте се от това преимущество.

Стрелец

За Стрелците се задава доста страстен и горещ уикенд. Романтиката далеч няма а е приоритет, за сметка на плътските удоволствия.

Козирог

Не е изключено да си затворите очите за битовизми, които ви дразнят откровено. В момента приоритет за вас ще бъде да запазите хармонията и мира колкото се може по-дълго.

Водолей

Нещо в поведението на половинката ви кара да се чувствате подозрителни. Запитайте се дали причините за тази мнителност са реални, или плод на подсъзнателни страхове.

Риби

Това, от което имате нужда, е социални събития. Срещи с приятели, разходки, може би хубав филм на кино или нов ресторант – всичко това ще ви носи удоволствие.