Тайната къща на Меган и Хари-Ще живеят в преправена на къща плевня от 18 век

Меган Маркъл и принц Хари вече се отдалечават от суматохата в двореца в Кенсингтън, за да започнат едно ново начало и да градят здраво семейство. Ще се слисате обаче в каква къща, видимо като барака, планират да изкарват почивките си.

Сега ще ви покажем снимки на къщата, която съвсем скоро бившата звезда от „Костюмари” и съпругът й ще напълнят с живот.

Въпреки размерите си, щом видите сградата, ще си помислите, че се заселват в някое българско селце.

Вилата е на територията на замъка Уиндзор. Това не е единственият луксозен имот на кралското семейство. Къщата, в която ще прекарват голяма част от времето си, е оценена на 2,5 милиона паунда.В нея има четири спални, две кухни и луксозен кът за ядене. Трапезарията е голяма, а кралските особи имат и възможност да седнат отвън. Мястото има зашеметяваща гледка.

Въпреки че къщата няма нищо общо с луксозните замъци на семейството

„Меган много харесва този район. С Хари обичат да водят приятели тук и да се усамотяват с тях. Винаги прекарват страхотно. Освен това на гостите им не се налага да носят спални чували, защото къщата идва с още една постройка, в която има две спални за гости и персонал”, споделя източник близък до кралското семейство.

По думите му двойката се нуждае от спокойствието, което може да бъде открито единствено в този приказен имот на кралското семейство.