Типичните реплики на жената в колата

Типичните реплики на жената в колата

След като празниците приключиха, всеки средностатистически мъж трябва да направи неизбежното. Това не е прибирането на коледната украса, изхвърлянето на елхата и изпращането на дамата с дълбокото гърло обратно вкъщи. Последното е възможно да се случва, замислете се колко от приятелките на Хю Хефнър бяха пуснати на свобода. Нека се фокусираме върху едно от най-досадните изживявания в света, когато приключат празниците, коледните, новогодишните, именните дни и разбира се, петък – шофирането.

Средностатистическият мъж може да шофира всичко от колата на Фред Флинстоун до LMP1 болид. Бог е решил да интегрира шофирането в човешките познания и това ни позволява по всяко време да комуникираме телепатично с двигателя, окачването и понякога дори говорим с машината. Границата на тази любов е само онзи юнак, който прави секс коли – миналата година беше интимен с Porsche.

Представете си, че пътувате от Бургас до София. Карате няколко часа, спирате един път за кафе, пускате една вода, слушате любимите хитове и гледате природата. Пускането на средностатистическата каруцарка е задължителна, особено ако зад вас се движи спортно наточения ML дЖип с газова уредба и десен волан за престиж. Учените от БАН са потвърдили, че стресовото ниво при това шофиране няма дори да достигнете нивото от паднала батерия на телефона. Достига нивата на криза с помощта на женското съсловие. 9 от 10 случая на автомобилна агресия се раждат именно с жената. Карате я до вкъщи – агресивен сте. Отивате да я вземете – агресивен сте. Сещате се за нея – агресивен сте. Обещала е да пусне – агресивен сте, но и възбуден. Войните са спирали по Коледа, но войните по пътищата не спират, особено по празници, защо? Винаги се прибираш с милото! И понеже знаем, че целият офис прибира женското съсловие, ето какви са най-често срещаните реплики, които може да чуете от средностатистическата жена по време на пътуване:

1. Мило, на коя бензиностанция смяташ да зареждаш, защото ми се пишка?

Единственото същество, което може да отдели повече течности от жена на път, може да е само Веселин Маринов на коледен концерт. Някои дами дори създават целия си маршрут по броят бензиностанции, които могат да посетят. Защо не пишкат просто в храстите, бихте казали? Логична причина може да са постоянно свирещите тираджии, които се любуват на заголените женски задни части. Разбираме ги, фенове са на златния душ. 

2. Сигурен ли си, че това е пътят?

Жените не са расистки, този въпрос ще бъде зададен на любителя зад волана, на професионалиста, на космонавт, управляващ совалка и каквото още може да се сетите. Чести са случаите, когато жената отказва да се дори на глобалната позиционираща система, те са просто сигурни, че знаят много повече от Google, TomTom и Norad. 100 000 километра да имате зад гърба си, те знаят по-добре! И важното е, че по време на пътешествието ще са сигурни, че вече не си в правилната посока, след като са проспасли половината път. 

3. Караш твърде бързо

Макар и да липсва всякаква форма за ориентация в галактиката, жената има безпогрешен акселерометър. Точносттa му се изразява в метър/секунда. Отчита моментално и щом натиснете педала малко повече, тя категорично ще се активира и ще пищи не по-зле от системата за забравен колан или дръпната ръчна. Нямаше нужда от точни радари, жена в бяла астра щеше да даде максималната калибровка за перфектно пишене на фишове. Разбира се, когато пищенето и виенето не помогнат, може да отнесеш някоя друга чанта по главата – форма на заземяване. 

4. Алергична съм към ароматизатора ти, можеш ли да вземеш друг

Лишена от шофьорски умения, средностатистическата жена има носа на благородна хрътка. Тя може да надуши кога се прибираш, колко си пил и дали си се изпуснАЛ в асасньора. При затворените пространства на купето е сигурно, че ще регистрира промяна във въздуха в рамките на няколко секунди. Сензорите ѝ работят винаги. Защитени са само онези, които карат кабриолет и караш по стари селски пътища, ЖП прелези и други. 

5. Защо си се залепил толкова за този, дай му малко въздух

Безопасната дистанция в този случай е онази, която не позволява на жената да прочете модела и регистрационния номер на колата. Едва тогава ще си сигурен, че няма да включи парткроника. Колкото по-близо караш, толкова по-писклива става. 

6. Защо караш толкова бързо по завоите

В един от редките моменти, когато инерцията позволи ускорение без натискане на педала и ти си щастлив, защото щадиш двигателя, не даваш много зор и просто можеш да се насладиш на шофирането, започваш да чуваш бордовия компютър с естествен интелект. Той няма копче за изключване. Здравейте нови накладки. 

7. Тук пише, че не можеш да изпреварваш

Нямаш нужда от кола като Tesla с милиони екстри, имаш си жена… без екстри. Тя следи всички знаци, може да цитира закони и най-важното – няма да ти позволи да се движиш извън границите на закона. 

8. Може ли да пусна малко Ариана Гранде

Не може, но искаш децата да имат баща, следователно ще търпиш.

9. Пишка ми се

10. Може ли да не пушиш в колата? 

След този въпрос си повече от готов да скочиш в движение и да я оставиш с колата, но точно си сменил маслото, имаш нови гуми, а и си сигурен, че християнската мотористка ще оцелее – няма смисъл. 

11. Можеш ли да спреш да минаваш през дупките? 15 пъти вече не мога да направя едно селфи!

12. Определено имаше нещо нередно в моето смути, лошо ми е! 

13. Можеш ли да затвориш прозореца, студено ми е!

14. Можеш ли да пуснеш парното, студено ми е! 

15. Спри да набиваш спирачките, става ми лошо! 

16. Карай по-бавно! 

17. Колко още ще се влачим след този, изпреварвай го най-накрая! 

18. Ти не видя ли патрулката? 

19. Нали не се сърдиш, изядох чипса. 

20. Защо нямаш мокри кърпички в колата?

21. Купих ти мокри кърпички. Какво направи с тях? Коя се е бърсала с тях, какво си правил в колата? На моето място ли?

22. Кога ще ми дадеш аз да карам? Как така искаш да кажеш, че не мога? Не ми ли вярваш?   

Коментари