Астро скенер: Жената Телец е упорита и силна, Лъвицата е очарователна, Девата може да прощава …

Жена Овен : Родена лидерка

Представителките на тази зодия и красива кожа, дълбоко поставени и забележителни очи, както и ябълки на лицето. Тяхното мото е „Движи се“, а са известни със своя ентусиазъм и желание за действие. Често са „водачки на стадото“, застъпват се за правата на другите и са харизматични. В междуличностните отношения са страстни, така че другите или ги обичат, или мразят.

Проблем е, че не са тактични.

Могат да изненадат с ревност и обсебване, но са с искрено и добро сърце.

Жена Телец : Упорита и силна

Кръгло лице с горещ израз, големи кръгли очи и добра фигура са най-доброто описание за жените, родени в този знак. Тяхното мото е: „тиха река, бряг разпада“, а под тази приятна и прилична броня се крие силен темперамент. Известни са със своята упоритост, а в кризите от живота показват невероятна издръжливост и сила. Недостатък е, че в силното си желание за сигурност и с всички да бъдат добри, сами могат да пропуснат много спонтанни удоволствия, а понякога могат да бъдат и истински „консерви“.

Жена Близнаци : Всички ги обичат

Те обикновено са по-високи от средния ръст, имат тесни лица, тънък нос и високи скули. Ако дълго време не сте я виждали, голяма е вероятността напълно да промени външния си вид, защото често го правят. Интелигентни и обожават да спорят за всичко. Изключително любопитн, а в компанията са забавни. Недостатък е, че започват много неща наведнъж, и рядко нещо в крайна сметка и могат да бъдат много повърхностни. Не понасят скуката и тогава ще направят всичко, включително и екстремни действия, за да „съживи“. В работата са мъдри.

Жена Рак : Интуитивна и грижовна

Кръгло лице, пълни устни, очи с подчертан цвят и закръглена фигура, са характеристики на представителките на този знак. Те са мъдри, чувствителни и страстни. Много импулсивни и интуитивни, изключително внимателни, топли и нежни. Те са страхотни готвачки и добре владеят финансите. За недостатък може да се счита, че са свръхчувствителни, особено на критика и често песимистични. Необходимо е често да им се говори, че са обичани, за да могат успешно да се справят с предизвикателствата в живота.

Жена Лъв : Шармантна

Косата е отличителен белег на представителките на тази зодия, често имат и привлекателни гърди, кръгло лице и големи очи. За да могат да живеят, необходимо им е внимание, уважение и възхищение. Понякога могат да бъдат арогантни, горделиви и драматични, но всичко бързо ще забравите, заради техния вроден чар и топлина, която излъчват. Не се стремят да впечатлят другите, не тичат след парите, но искат да бъдат заобиколени от красиви неща. Интелигентни и творчески, а отрицателна черта е суетата. Критика никак не понасят.

Жена Дева : Интелигентна

Впечатляващ, нежен поглед, Дева се отличава с кръгла форма на лицето, хубаво оформена уста и дълъг врат. Жените, родени в този знак са много очарователни и надарени с мъдрост и талант. Отлично оценяват хората и знаят точно кого да се присъединят. На всички, които допускат близо до себе си, ще се опитат да им „коригират“ поведението. По своята същност са критици, имат рутина, до която се придържат и план за всеки ден. И въпреки всичко, способни са много да прощават. Проблем е, че понякога са твърде егоистични и користолюбиви.

Жена Везни : Естествен магнит

Красива усмивка, елегантни ръце, дълъг врат, добра фигура и елегантни движения украсяват представителките на този знак. Имат изразена дарба за комуникация, рационални и естествено привличат всичко около себе си. Много е важно да бъдат обичани, а по възможност партньора им повече да обича тях, за да се чувстват сигурни и властни. Могат да бъдат големи кокетки, а като приятелки и членове на семейството, са много всеотдайни. Отрицателна черта е, че са разглезени, капризни и могат да бъдат много егоцентрични.

Жена Скорпион : Безстрашна

Изразени скули, високо чело и изразена брадичка, но и магнетичен поглед са типичните характеристики на тези представителки на зодиака. Въпреки че са много верни и надеждни, се страхуват от близост и интимност, така че трудно се отварят пред другите. Излъчват силна увереност, а в предизвикателствата от живота, са безстрашни и оптимисти. Лоша черта е, че обичат да контролират другите, също така показват и ревност, но го правят като начин за изразяване любов. Потайни са, така че понякога е трудно да се отгатне, какво изобщо мислят.

Жена Стрелец : Пълна с енергия

Силно и продълговато лице, здрави кости, но и нещо необичайно във външния им вид, краси жените, родени под знака на Стрелец. Въпреки че не са класически красавици, точно необичайното ги прави специални. Имат голям апетит за живота, както и неограничена енергия, които са основни козове на техния характер. Независими са и интелигентни, обожават свободата, а при вземането на решение често преобладават чувствата преди разума. Любопитни са и най-вече ценят истината. Най-голямият недостатък е склонността към „осоляване наизуст“ и сметкаджийско поведение.

Жена Козирог : Всеотдайна

Красива кожа и елегантен врат, както и стройни крайници са типични за представителките на този знак. Изразът на лицето им е сериозен. Изключително са всеотдайни, упорити и амбициозни. Тези жени са безстрашни в постигането на своите цели. Способни са да направят всичко за семейството и за тези хора, които са оправдали доверието им. Интелигентността и удобството на дамите от знака Козирог идват на преден план в работата. Недостатък е, че умеят толкова добре да скрият собствените си чувства, които често смущават и тях самите, и настояват, че проблемът никога не е в тях.

Жена Водолей : Приятелка

Жените, родени в този знак често може да се опишат като красиви, с ярки очи и със специален моден стил. Те са големи приятели, човечни и обичат приятелството. Интелигентни са, женствени и деликатни, но не по типичен начин. Не обичат да се държат така, както се очаква от тях, а винаги се стремят към оригиналност. В любовните отношения са трудни, но верни. Проблем е, че  кроят светът според собствените си очаквания, така че често се разочароват хората около себе си.

Жена Риби : Генератор на любов

Големи и кръгли очи, чувствени устни, както и малки зъби характеризират представителките на този знак. Техният новаторски дух, голяма креативност и желанието да направят по-красив света около себе, е техният двигател. Имат покровителствено отношение към тези, които обичат и могат съвсем да се отдадат на любовните сценарии. Отлични организаторки и много емпатични. Недостатък е, че в отношенията с другите се поставят като такива, които ще приемат всичко, но всъщност страдат и се ядосват. Най-големият им страх е, че хората могат да предадат доверието им.