Тези 6 възхитителни дами доказват, че възрастта е просто цифра в паспорта! Кой смее да ги нарича баби?

Днес ще ви запознаем с 6 невероятни зрели дами , които по никакъв начин не се вписват в познатото ни понятие за „баба“. Те са жизнени, здрави, енергични и не се страхуват да се обличат по последна мода!

В края на краищата, истинската красота е като старото вино, което през годините трупа изисканост, елегантност и вкус. Жените, които от младостта си са свикнали да се грижат за външния си вид, запазват навиците си в напреднала възраст . Следователно лицето и тялото им с благодарност поемат цялата тази грижа и отговарят с красива форма.

красива възрастна дама

Цифрите в паспорта не засягат духа, не е необходимо да преставаме да се грижим за себе си, а дори и в напреднала възраст трябва да продължаваме да поддържаме шикозен външен вид. Днес ще ви представим няколко изключително красиви жени и ще ви докажем, че годините не са пречка за пълноценен и красив живот в отлична форма!

Това не са знаменитости, които разполагат с екип от козметолози и пластични хирурзи, а просто жени от Instagram.

1.

Лин Слейтър, 63 години

Лин Слейтър е професор в Училището за социални услуги в Университета Фордхам, но в свободното си време работи като модел и блогър, което я прави истинска звезда от Instagram. Тя решава да създаде моден блог, наречен Accidental Icon, за да сподели познанията си за света на модата и снимките на градския стил, който я характеризира.

Лин Слейтър

2. Дори Джейкъбсън, 83 г.

От позицията на собствената си възраст (83), Дори Джейкъбсън вярва, че е важно да се помогне на по-възрастните жени да добият самочувствие и се стреми да ги вдъхновява да се противопоставят на стандартите за красота, наложени от обществото.

Дори Джейкъбсън

3. Джени Ки, 71

Джени Ки е дизайнер и художник, която започва кариерата си, продавайки етнически, ретро дрехи, както и индийска бродерия.

Джени Ки

4. Емико Мори, 94

Внучката на Емико Мори, Кинами Мори, е японска художничка, специализирала се в техниката на тъкане, известна като саори. Кинами е намерила перфектния модел за произведенията си: своята 94-годишна баба. Емико се превърна в сензация в мрежата заради своята непосредственост и жизненост.

Емико Мори

5. Сара Джейн Адамс, 63

Сара Джейн Адамс не е просто модна икона, а велик дизайнер на бижута. На 63 години и 150 000 абонати, тя вярва, че хората я следват заради отношението й към живота, а не заради дрехите й.

красива зряла дама

6. Хелън Ван Уинкъл, 89

По-известна като Бъди Уинкъл, тя стана социален феномен с повече от 2 милиона последователи в Instagram. Нейният необичаен и смел стил скоро привлече вниманието в модната индустрия и сега тя е част от нейния свят.

Бъди Уинкъл

Тези невероятни дами със своя пример показват как да се отнасяме към живота, за да изглеждаме страхотно. В крайна сметка, нашите мисли и действия са отразени във външния ни вид!