Ако сте Овен, Лъв и Стрелец в четвъртък важна новина, Рак, Скорпион или Риби-Семейството ще бъде ваш приоритет

Четвъртъкът ще донесе смели идеи в любовния живот, подобряване на финансовото състояние на няколко зодии, както и важни разговори с млад мъж, роднина или колега, който ще спомогне за взимането на съдбоносно решение. Празничното настроение все още не е преминало при някои от зодиите и те ще бъдат настроени на тема купон, но ще трябва да дочакат до почивните дни, тъй като напрежението в службата няма да им позволи да се впускат в „джаза“.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, четвъртък  няма да ви липсват причини за притеснение или тревога, но това може да се окаже съвсем различно от реалността.

Денят вещае важна новина или събитие свързано с момиче или с млада жена.

Четвъртък ще бъде благоприятен ден за пътуване и за развитие на контакти с хора от различни разстояния. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, четвъртък  ще се постараете да изпълните предварителните си планове за деня. Особено внимание ще отделите на тези, които са свързани с дома и със семейството ви. Ако все пак се наложи да се откажете от нещо, това не бива да ви притеснява, а осъзнайте факта, че вероятно ще имате по-благоприятен ден за това. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък може да се окаже доста натоварен ден, с необходимост от разрешаването на различни неприятности или битови проблеми. Може да ви се наложи да коригирате собствени грешки и да търсите по-бързото отстраняване на щетите от тях. В четвъртък се опитайте да бъдете внимателни и не се натоварвайте с много задачи. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще изчаквате развитието на някои събития, които касаят семейството ви или някой от кръга ви роднини. Семейството ще бъде ваш приоритет поради някаква причина, но ангажиментите ви свързани с него или ще отнемат повече време или ще са свързани с бъдещи събития.