Никой не говори за братът на Кейт Мидълтън, а той голям красавец бил!

За сестрата на Кейт Мидълтън Пипа сме чували и продължаваме да чуваме какво ли не. Покрай кака си тя също се превърна в медийна звезда, но не същото може да се каже за брат им Джеймс.

Ето какво не знаем за мистериозния господин Мидълтън.

Млад, с пронизващи сини очи, строен, както сестрите си.

 31-годишният Джеймс винаги привлича погледите, когато се появи някъде с Пипа или Кейт. Но какво прави през останалото време?

Подобно на сестрите си, Джеймс завършва колежа Malborough. След това обаче се записва в университета в Единбург. Там изкарва само една година и прекъсва следването си, за да гони своята мечта – да създаде империя в областта на сладкарството.

Трудно бихме могли да потвърдим, че е постигнал това свое намерение, защото първата основана от него компания за детски торти Cake Kit Company просъществува кратко и през 2015 г. обявява фалит.

Днес, все пак, има компания за създаване на персонализирани печати върху бонбони маршмелоу, носеща името Boomf. Освен да я ръководи, Мидълтън се подвизава и като гид към един от хотели на свекъра на Пипа в Шотландия.

След сватбата на сестра си Кейт с принц Уилям през 2009 г., животът на Джеймс също се променя. Все по-често се насочват камери към него, все по-често виждаме негови папарашки снимки. А когато Кейт заживя в Кенсингтън, братът и сестра му са заедно под наем.

През 2013 г. Джеймс за първи път бе забелязан в интимната компания на водещата и актриса Дона Еър. Двамата в последствие признават, че имат връзка. От началото на миналата година обаче тя е в миналото, а 2019 г. Мидълтън посрещна в компанията на красивата финансистка Ализ Тевенет.

Когато не е ангажиран с работа, Джеймс има и не едно и две хобита – отглежда пчели, развъжда кучета и реставрира стари трактори и Ролс-Ройси. Обича да прекарва времето си и с децата на Кейт и е споделял, че иска да бъде супер чичо, пише Insider.