42% от жените са незадоволени

42% от жените са незадоволени

Следващият път, когато някой заговори за красивите английски жени, можеш спокойно да звъниш на 112. Виждали филма „Слонът, моят приятел“ и като цяло сме забелязали, че има доста жени, способни да изиграят главната роля на филма с малко грим и една пвц тръба за хобот. Пишем тези редове, защото английска здравна организация е установила, че повече от 42% от жените не са сексуално задоволени. Не са споделили дали са нахранени, но определено мачкането на чаршафите е точно толкова голям мит, колкото и щастливият живот на острова.

Като започнем с факта, че английските гърли са страшно агресивни и с размерите на спортен камион Урал, изобщо не се изненадваме защо няма толкова смел и отчаян, който да реши да раздруса джанката.

Според английските феминистки, причината била, че нежния пол позволявал това качество на секса. Ако решат да откажат, тогава щяхме да пишем за 100%, но докато учени от БАН продължават да вникват дали е мит или не толкова мит, английските се надяват поне да е твърд. Според ново проучване жените извършвали около 26 часа безплатен труд под формата на домашна работа и единственото заплащане било в натура. Не сме сигурни, че домашната работа трябва да бъде заплатена, в противен случай ще започнем да чарджим жените за секс, смяна на гуми, масло и всички услуги от А до Я, но забележете какво е следващото предложение на феминистките – да спрат да правят компромиси. По-добър съвет щеше да е да спрат да правят бухти за закуска и да започнат да ходят малко повече пеша, и да започнат да се обезкосмяват по-често от веднъж на пълнолуние. Следващият път, когато не успееш да я накараш да крещи, напомни ѝ, че в английско е всеки ден така. Иначе защо ще идват на езда на Слънчака? Просто няма смисъл.