Жената на Ваня Джаферович също смени визията си и стана направо неузнаваема (снимки)

Жената на бившата футболна звезда Ваня Джаферович – Евгения е направо неузнаваема. Няма и помен от пухкавия й външен вид и закръглена фигура.

Какво е направила тя, се питат феновете й, намеквайки, че е много вероятно да става въпрос и за хирургична интервенция.

Причината за ефектната промяна обаче, съвсем не се дължи на действия със скалпел.

Оказа се, че красавицата спазва специално изготвен хранителен режим и тренира активно ежедневно, издават нейни познати. И успява да съчетава не само грижите за външния си вид, но и тези за децата, които са си и един вид допълнителна тренировка. „Отслабнала е, да, но се и старае да бъде в перфектна форма“, потвърждава и нейна приятелка.

Заради естествения си едър бюст и факта, че дълги години е тренирала плуване – и съответно развила доста добре гърба и раменете си, Жени винаги е изглежда по-голяма, отколкото й се иска да бъде, когато поглежда в огледалото. Този път обаче, явно е хванала цаката на излишните килограми и изглежда повече от добре.

Припомняме, че при участието й миналата година в кулинарното състезание „Черешката на тортата”, за Жени се изписаха десетки редове – как имала проблем с мимиките по лицето си, как е прекалила с интервенциите и т.н. А истината се оказа повече от разтърсваща! След раждането на второто си дете съпругата на Ваня Джаферович получила пареза на лицевия нерв. Вследствие на това лявата част на лицето й се изкривила и въпреки че навреме предприела лечение, състоянието й не се подобрявало. От предприетото лечение обаче, наддала с няколко килограма в повече.

Е, по всичко изглежда, че от тези килограми днес вече няма и следа, а Евгения Джаферович спокойно може да бъде объркана за модел, докато се разхожда из софийските улици.

Коментари