Слава Севрюкова е от ранга на Ванга, но нейното пророчество за близкото бъдеще на България ще ви остави без думи!

Българите, живеещи в чужбина, да се приберат у нас до 2030 г.

, после и да искат, няма да могат. Този апел е направен преди повече от 50 години от една от най-големите ни ясновидки Слава Севрюкова, считана за феномен от ранга на Ванга.

Тя казва, че ще има сериозни природни катаклизми по целия свят и съветва българите от чужбина да се приберат в страната най-късно до 2030 г.

Повод да си спомним думите на Слава са предсказанията на индийския гуру Суоми Мукунданда за България.

Той повтаря дословно нейното предсказание.

Бъдещето на Европа се очертава да бъде тежко. Започва поредица от проливни дъждове, придружени с периоди на засушаване. Това ще превърне живота на хората от Западна Европа в истински ад. Населението от Западна Европа ще се принуди да търси по-добро място за живот. Това ще бъдат новите емигранти, казва Суоми Мукунданда. Тогава западноевропейците ще търсят убежище в България, Сърбия и Черна гора.

Големите порои ще вдигнат нивото на моретата. Заради природния катаклизъм най-богатите курорти по Средиземноморието като Монте Карло и други ще бъдат потопени под вода. Когато тези курорти вече няма да ги има, богатите ще търсят нови места за релакс. България ще бъде едно от тях. Причината нашата страна, както Черна гора и Сърбия да не потънат под вода е, че са разположени на много по-голяма височина.

Слава Севрюкова казва, че след 2034 г. световните катаклизми ще се засилят, но България ще остане незасегната. По време на тези катаклизми ще се събуди истинската духовна мощ на българина. „Виждам, ще настъпи онази дивна хубава хармония между людете. Но трябва да минем сега този период, който като че ли е препънка, забавяне на времето. Дадени неща ще се преживеят и тогава вече ще настъпи и духовното при човека. Това ще стане от 2025 до 2030 година“, казва ясновидката, която почина през 1991 г.

За шестата раса, тази, която ще бъде много по-извисена духовно от сегашните хора, Слава казва, че те ще бъдат различни и по външен вид. „Ще нарастват людете с кафяви очи и кестеняви меки коси. Синеоките, русите почти напълно ще изчезнат. Човешката кожа ще става по-прозрачна и светла, пише в. „Всеки ден“. Ще се увеличат левичарите. Те превъзхождат в известна степен другите, защото центърът на духа е по-близо до лявата ръка. Новата генерация няма да се интересува от физическия вид така, както ние. Стремежът ще е навътре, към същината“, пророкува още преди 30 години ясновидката.

Коментари