Драми в кралското семейство- Елизабет II в паника, заради чудовището Маркъл

През последните месеци над главата на Меган Марк надвиснаха куп черни облаци – слухове за големи скандали с Кейт Мидълтън, публичен конфликт с баща й и сестра й, оплаквания от лични асистенти и какво ли още не. Наложи се дори Меган и съпругът й принц Хари да се изнесат от Бъкингамския дворец.

Историята на Меган Маркъл се превърна от приказка в кошмар.

Източници, близки до кралското семейство, издадоха, че страшна бомба тиктака помежду им.

Виновна се оказа не само Меган, а и друг неочакван човек. А заради това кралица Елизабет II е направо в паника.

Вътрешният човек потвърди, че Маркъл и антуражът й са в обтегнати отношения. Според информатора Мегън е кръстена от всички в двореца „чудовището Маркъл“ заради безчувственост към персонала и представителите на двореца.

 

Служителите още разкриват, че херцогинята се събужда в пет часа калифорнийско време, което е около един следобед в Лондон, пише им доста дълги инструкции и изисква тяхното светкавично изпълнение. Както и да е, приспособяването на Меган към новия й живот не може да бъде наречено лесно.

 

Но бременната херцогиня не реагира на бръмченето по неин адрес и сякаш нищо не се е случило, изпълнява задълженията си – редовно се явява на публични места с мъжа си и сама.

В същото време се разбра, че връзката между Мегън Маркъл и кралица Елизабет II се е напрегна до червено, а причината е бащата на херцогинята на Съсекс.

Въпреки че, както казват вътрешните хора издават, Меган Маркъл и кралица Елизабет II се справят перфектно в общуването помежду си, в някои случаи техните мнения все още се различават. Например, думата „бременна”, която Меган често използва, кралицата счита за вулгарна. А заострените високи токове, които херцогинята на Съсекс обича, Елизабет II изобщо не харесва. Но всичко това не е нищо в сравнение с бащата на Меган Томас Маркъл, защото именно поради личността му отношенията между 37-годишната съпруга на принц Хари и 92-годишната му баба станаха напрегнати.

Факт е, че първоначално кралицата искаше да направи всичко, така че скандалът да не получи развитие и да не стане публичен. Но Меган не искаше някой да се намесва в него.

„Кралицата беше много загрижена, че ситуацията е извън контрол. Бъкингамският дворец искаше да се намеси в ситуацията и да разреши конфликта. Кралицата е инструктирала придворните си да го оправят. Но Кенсингтън Палас имаше собствено мнение, а Меган си мислеше, че ще го направи сама”, издават придворните.

 

Разбира се, разликата в позициите на двата двореца доведе до известно напрежение между Меган и Елизабет II. Въпреки това,и въпреки факта, че мнението на Елизабет II, разбира се, е много по-авторитетно, се съобщава, че Бъкингамският дворец няма да бъде намесен в случващото се в семейството на Маркъл.

„Това е семейство Меган и никой в двореца няма да направи нищо зад гърба”, продължава източникът.

Бащата на Меган продължава да дава интервюта в опит да сключи мир с дъщеря си. Но на този етап безуспешно. Източници от двореца твърдят, че тя е готова да осъществи контакт с баща си, но само ако престане да използва медиите като потенциален начин за възстановяване на връзката им.