Дженифър Анистън разкри тайна, от която побиват тръпки

Холивудската актриса Дженифър Анистън сподели доста страховита история от живота си. По време на участието си в шоуто на Джеймс Кордън звездата от „Приятели” разкри, че когато се преместила в Лос Анджелис, се наложило да дели един покрив с призрак.

В момента, в който 49-годишната актриса се нанесла в жилището, започнали да се случват странни неща – кафемашината и миялната се включвали сами, уредбата започвала да дъни с пълна сила.

Анистън дори призна, че в началото си мислела, че започва да полудява.

Точно в този момент решила да потърси професионална помощ и се обърнала към медиум. Специалистката дошла в дома й с тамян, сложила го на малък поднос и започнала да чете някакви заклинания. Докато работела, чиния и пепелник, намиращи се на един от рафтовете, паднали и се разбили на земята със страшна сила. 

Дженифър Анистън с разтърсващи признания за развода си с Джъстин Теру и ада, през който е преминала

След това екстрасенската споделила пред актрисата, че нечистата сила, с която живее под един покрив, не харесва съседката й и всячески се опитва да я изгони от жилището. Анистън се изплашила толкова много, че си стегнала багажа и се изнесла.

Дженифър Анистън най-накрая показа дома си за 15 млн. долара! Уникални СНИМКИ разкриват в какъв лукс живее актрисата!

Какво точно се е случило в къщата, преди актрисата да се нанесе в нея, остава пълна загадка. Джен обаче се надява полтъргайстът и въпросната съседка да са намерили общ език и гостът да е приключил с тормоза, на който подлагал всички живущи в сградата.