Цигански хороскоп за 2019 година-За Кама и Качулка годината е успешна, за Чаша и Сабя това е година на победите

Пристигна и циганският хороскоп за 2019 година.

За него се знае, че е един от най-точните, така че гответе да разберете, какво ви очаква според зодията, като първо видите коя зодия отговаря на датата ви на раждане, за да можете да направите справка за очакващото ви през 2019 година.

Чаша (21 януари – 19 февруари)

Качулка (20 февруари – 20 март)

Кама (21 март – 20 април)

Венец (21 април – 20 май)

Свещник (21 май – 20 юни)

Колело на каруца (21 юни – 21 юли)

Звезда (22 юли – 22 август)

Камбана (23 август – 22 септември)

Монета (23 септември – 22 октомври)

Сабя (23 октомври – 21 ноември)

Брадва (22 ноември – 21 декември)

Подкова (22 декември – 20 януари)

За Качулка годината е успешна от материална гледна точка, в любовни отношения трябва да „задържиат юздите на конете” и да разберат, че е важно не само тяхното мнение, но и мнението на половинката.

Търпението е техният път към успеха за 2019 година. Затова трябва да укротят импулсите си и да се научат да чакат. Кама ще получи шанс да лети до върха, най-важното е да не се възгордяват излишно. Дръжте се нормално и по-близо до хората и късмет ще бъде с вас.

Венец, Свещник  и Колело на каруца не е нужно да се адаптират към никого и успехът зависи само от вложените сили и упоритата работа. Звезда трябва да внимава със силните напитки, прекалено много забавление няма да доведе до добро. Камбана трябва да спре да се държи детински и да стане по-приспособима,  да спре да гледа назад.

Подкова може да бъдат завладени от  безпокойство, но трябва да преодолеят обстоятелствата и да намерят собствена формула за щастие. За Чаша и Сабя това е година на победите – лични и професионални. Само тогава можете да забравите за ограничаващите фактори и смело да се впуснете в завладяването на върховете.

Монета  малко трябва да разпвихрят фантазиите си, слезте на земята и да хванете подаръците, които ще влязат в ръцете ви сами. Подкова ще получи мир и стабилност и ще намери надеждни и лоялни приятели. И Сабя я очаква един безкраен поток от приключения. 

Като цяло през 2019 година всички зодии ще имат много шансове да реализират своите идеи и да постигнат безспорен успех по въпросите, които истински терзаят сърцето им.