Седмичен хороскоп за периода от 17 до 23 ноември-ВОДОЛЕЙ Реализиране на цели, КОЗИРОГ Печеливши възможности

Овните ще са доста активни и заети през тази седмица, а Телците ще са сериозно ангажирани в реализацията на целите си. За Близнаците периодът ще е много променлив, а Раците ще реализират целите си чрез упоритост. За Лъвовете седмицата е повече от успешна, а Девите възстановяват своя си баланс.

За Везните е характерен силен напредък, а Скорпионите  ще са повече от нервни и напрегнати.

За Стрелците се очертава важен момент, а Козирозите са притеснени от лични ангажименти. Водолеите са сигурни за стабилността си, но и проблемите не ги отминават. Представителите на Риби да активизират връзките си.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Действайте сдържано

            Промените ще ми мобилизират и без да губите духа си ще работите, за да сте в час с новостите, които животът налага. Не е трудно да превърнете денят вторник в печеливш и успешен ден. Достатъчно е да сте дружелюбни и достатъчно отзивчиви, но вродената ви агресивност може да се превърне в пречка. Все пак е добре да опитате! Повече сдържаност няма да ви навреди по никакъв начин.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Съобразявайте се с обстоятелствата

            Ако отчитате застой в делата си, споделете проблемите си с онези, на които се доверявате. Вторник е носител на хубави възможности за печалби, но за онези представители на знака, които са заредени с изразителен стремеж за налагане на волята си върху деловите партньори и държат да демонстрират намеренията си. Неусетно успехът може с шеметна скорост да се отдалечи.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

Напрегнат, но успешен ден

            С прагматичен подход ще насочвате събитията в желаната посока, без да изпадате в излишни обяснения и емоции. Условията за материална реализация не са лоши, но динамиката през деня ще е изразителна и ще предизвика силно напрежение у мнозина от родените в знака. Овладейте и ограничете изразността й за да се възползвате от градивните фактори, характерни за наличните условия през деня.

 

Седмичен хороскоп РАК 

Изразителна сполука

            Ангажиментите ви през седмицата няма да намалеят, напротив, вниманието ви ще е погълнато както от текущата работа, така и от ново възникнали необходимости. Силен ден, който ще зарадва представителите на Рак с добри финансови постъпления. Освен това вторник предоставя много добри условия за реализация на лични цели. Силен е и шансът ви за началото на нов любовен контакт или за укрепване на съществуващата интимна връзка.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

Нерви

            Финансово неудовлетворение от конкретен проект, върху който сте работили повече ще ви създаде напрежение. За голяма част от Лъвовете денят ще е нервен, защото е налице разминаване с очакванията за благоприятно стечение на обстоятелствата и за реализирането на цел. Запазете спокойствие и не приемайте събитието като фатална развръзка. Въпросът ще се реши със закъснение от един ден. 

 

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Действайте внимателно

         Мотивирани сте да работите още по-усърдно, за да постигнете максимума при изпълнението на конкретна задача, та дори и това да ви лиши от други възможности. Във вторник за Девите е характерна максимална активност, демонстрацията на която винаги е играела ролята на стабилен фундамент за прагматична реализация. Мнозина ще действат с подчертана агресивност за да наложат онзи стил, който им гарантира  желаната сполука.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ 

Сблъсък на интереси

            Решени сте да действате, още повече, че времето ви притиска и колебанията няма да ви възпрат. Условията, в които ще премине служебният ден са благоприятни за вашата професионална реализация. Настроението при някои от зодията ще бъде помрачено от клюки и злонамерени изказвания на колеги. За ангажираните с бизнес вторник ще е напрегнат и неприятен поради противоречия.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Повишено напрежение 

            Насоката на интересите ви ще ви срещне с непредвидени за тяхната реализация трудности, които могат да ви разколебаят. Този ден се оказва труден и за представителите на Скорпион. Проектирането и организирането на вашия професионален ден ще претърпи изменения, предизвикани от външни фактори. На мнозина ще им се наложи да се заемат съвсем неочаквано с цели, които не са планирали.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Ярко емоционално напрежение

            Здравето ви – физическо и духовно ще ви позволи да отхвърлите повече задачи, а някои от тях ще ви донесат и лично удовлетворение. Днес напрежението е доста високо, а вероятността да го овладеете не е обещаваща. Ако успеете да се освободите от негативната си емоционалност, която предизвиква  остър дисбаланс, щеразгърнете добрите си възможности за реализация в съответното направление и сфера. на целите и интересите си.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ 

Печеливши възможности

            Събитията ще се развиват по начин, който ще ви помогне да прозрете много истини и да видите нещата напред, в бъдещето. Добър ден, който определено разкрива чудесни възможности за напредък и за реализация на вашите цели. Ще действате успешно по целите си от делово и финансово естество. Дори имате шансда се насочите към нови делови ангажименти, които на настоящия етап са надеждни.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Реализиране на цели

            Като хора на логичната мисъл, ще вървите напред гъвкаво и без излишни емоции. Подчинявайки действията на разума и интересите си, ще продължите да правите най-доброто, което можете, в угода на желанията си. Разполагате с добри възможности за справяне с някои проблеми в делови план, но ако става въпрос за неизяснени финансови въпроси, вероятността за сполука е минимална. Срещу вас ще се действа  и безскрупулно от страна на хората, с които ще имате въпросните неуредици.

 

Седмичен хороскоп РИБИ 

Труден ден

            Периодът е подходящ за утвърждаване на позициите, а не за нови търсения. Усилията ви трябва да бъдат удвоени, ако желаете да постигнете това, за което се борите. Рибите ще имат проблеми с хората от деловите среди или околното социално пространство през този ден. За препоръчване е да избягвате преките нападки, както да не задълбочавате, (ако има такива), съществуващите до момента противоречия с някого. По принцип днес следва да сте по-внимателни.

Коментари