Ако сте Рак, Скорпион или Риби, в събота нова възможност , Телец, Дева или Козирог събота обстоятелствата ще са на ваша страна

Предстоящата събота ще започне да се усеща коледното настроение, но също така и напрежението от започващите приготовления, които ще костват доста финанси на семейния бюджет. Вероятност има да влезете в спор с по-възрастна жена, навярно от семейството. 

 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще имате очаквания, чиято невъзможност да се реализират ще ви направи тъжни или депресирани.

В събота може да ви разочарова новина или събитие свързано с хора от друго населено място.

Ако пътувате в събота, избягвайте конфликти с хора, с които съдбата ще ви срещне през този ден. 

 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота много хора и обстоятелства ще бъдат на ваша страна. Избягвайте конфликтите, за да не помрачите благоприятните си тенденции. Използвайте този ден за любов и романтични преживявания. 

 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота може да допуснете грешка поради собствена заблуда или опит да изхитрувате в определена ситуация. Това ще бъде благоприятен ден за финансовите ви дела, затова насочете вниманието си в неща свързани с пари. Възможни са и приходи в семейния ви или личен портфейл. 

 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота следете внимателно всяка новина, информация при разговор с други хора. Това ще бъде извора откъдето ще се появи една нова идея или възможност за вас. Този ден предполага изграждането на нови планове за бъдещето ви. Ще бъде благоприятен ден за ново начало или за развитие на нови контакти. 

Коментари