Тежки времена за най-сексапилната германска полицайка! Шефовете я привикаха и… (СНИМКИ)

34-годишната Адриена Колезар, обявена от Инстаграм за най-красивата германска полицайка, си има проблеми с началството. Шефовете ѝ в град Дрезден я привикали и ѝ дали ултиматум – да избере дали да стане модел или да продължи да работи, съобщава „Дейли Мейл“.

Красавицата има над 550 000 последователи в социалната мрежа, които радва със своите снимки по бански и предизвикателни тоалети. Наскоро тя се отправи на околосветско пътешествие, от което показа богат снимков материал.

 
Заради пътуването тя си взела 6-месечен неплатен отпуска, който трябва да приключи на 1 януари 2019 година. Началниците ѝ настояват, че тя трябва или да се върне на пълно работно време или да напусне и да се отдаде изцяло на заниманията си като Инстаграм модел.
 

Немските медии отбелязват, че полицията в Саксония изпитва постоянен недостиг на хора и дори в момента над 1000 места за полицаи стоят незаети. Пред „Билд“ Адриена заяви, че би искала да се занимава и с двете неща – моделство и полицейска работа, но вероятно ще трябва да вземе решение. Красавицата има срок до понеделник да реши.