Снимки от шикозното жилище на Меган Маркъл преди да се омъжи-Колко обувки има само!

Злите езици говорят, че за всички драми, които напоследък разтърсват британското кралско семейство, е виновен не друг а Меган Маркъл.

Още откакто се разбра, че връзката ѝ с принц Хари е доста сериозна, около бившата актриса се завъртяха какви ли не слухове и клюки, изплуваха мръсни тайни и се разразиха скандали от всякакво естество.

Дори сватбата ѝ с британския престолонаследник бе съпроводена от драми, една от които бе отказът на кралицата да я приеме в семейството.

И макар Меган да скъса всички връзки с миналото и да изгори всички мостове, които водеха към някогашния ѝ живот на знаменитост, бившата холивудска актриса неволно успява да предизвиква скандали.

Преди да се омъжи на принц Хари и да получи титлата херцогиня на Съсекс, изтипосването на личния ѝ живот и подробности от него върху страниците на таблоидите изглеждаше нормално. Подобно нещо обаче, сега е недопустимо.

Преди да стане кралска особа тя нямаше нищо против животът ѝ да е на показ.

Като почти всяка друга знаменитост, тя самата публикуваше в социалните мрежи интимни моменти и снимки от живота си.

Тя бе сред знаменитостите, които запечатват и изтипосват в мрежата и най-малкия детайл от ежедневието си.

Сега редица английски медии решиха да се възползват от това и показаха уникални снимки от най-интимното място на бившата актриса — нейният някогашен дом, където тя живееше дълго време.

„Къщурката“ за 1,6 милиона долара, която Меган притежаваше, беше в Торонто. Бившата актриса изглежда обичаше дома си, защото често споделяше снимки на детайли или цели стаи от него.

След като се наложи да изтрие социалните си профили — нещо задължително за кралските особи — снимките изчезнаха от онлайн пространството. Изглеждаше, че са, загубени завинаги, но за щастие това не беше вярно.

Сега те отново изплуваха и ни припомниха как и къде живееше Меган, преди да се пренесе в дворец отвъд океана.
Ето как беше обзавела най-интимното си място — нейният дом, в който обичаше да прекарва време в компанията на своите кучета.

Ето ги и тях — снимките от предишния живот на Меган:

Меган дели малката къща с двете си осиновени кучета.