Как да използвате различните цветове свещи за сбъдване вашите желания по Коледа и Нова година

Според старите писания, свещите, които ползвате могат да ви донесат любов, пари и късмет. Не са необходими специални усилия, само трябва да изберете свещта с подходящия цвят и да приложите лесен за изпълнение ритуал.

Червената свещ служи за да привлечем любов, жизнена енергия.

Оранжевата свещ помага да се активира силата на късмета в постигането на цели.

Особено помага в комуникационната сфера, ще бъдете по-убедителни.

Лилавата свещ помага за подобряване на паричния поток и дава възможност да вземете правилното решение по важен въпрос.

Жълтата свещ носи добър късмет и позитивна енергия. Особено може да помогне за реализирането на дългогодишна мечта, ако е свързана с отношенията с хората. Ще ви дари с чар и харизма.

Синята свещ носи мир и спокойствие. Тя  помага за отпускане и да се съсредоточите върху решаването на важни въпроси. Този цвят е в състояние да подобри интуицията и екстрасензорните способности.

Зелената свещ помага за здравето и самочувствието. Нейната енергия е в състояние да хармонизира вътрешните енергийни потоци. Благоприятно въздейства върху сетивата. С нейна помощ можете да подсилите защитните функции на организма.

Бялата свещ  пречиства пространството и човека от отрицателната енергия. Освен това, тя може да помогне за реализирането на желанията и целите. Силата й може да активира творческия канал.

Преди да използвате свещ със съответния цвят, трябва да се успокоите и да се съсредоточите върху желанието.

Препоръчително е да проведете ритуала вечер. Най-важното нещо е да не се разсейвате.

Запалете свещта и мислено се обърнете към нея с вашето желание. Вие със сигурност трябва да визуализирате как вашето желание се сбъдва.

Можете да правите този ритуал в течение на една седмица.