Пухкава даскалица пусна провокативни СНИМКИ, че ще става по*ноактриса, а сега съжалява жестоко

33-годишна учителка от Бирмингам остана без работа, след като ученици попаднаха на провокативни нейни снимки в мрежата. Въпреки че кадрите били направени доста преди Аналиса Алтарива да започне работа във въпросното школо, тя не успяла да се спаси от уволнение, съобщава The Sun.

Преди 5 години младата жена качила във Фейсбук няколко забавни, но доста провокативни снимки и признала, че често мисли за секс. И се пошегувала, че се замисля дали да не направи кариера като порноактриса.

Едва ли тогава й дошло наум, че някога тази шега ще й струва кариерата. Въпреки това точно така се случило – ученици на Аналиса намерили старите й постове и ги разпространили в училище, а ръководството било принудено да отстрани прекалено известната си служителка от работа.

Аналиса вече е изтрила скандалните кадри и постове, но това няма да й помогне да си върне работата.

Родителите и учениците стоят зад решението на ръководството на школото. Според тях хора, които се занимават с преподаване, трябва да следят много внимателно за поведението си в публичното пространство.

Намират се и такива, които гледат с ирония на случилото се и отбелязват, че въпросната госпожа няма да скучае, докато е без работа.