Съпруга към любовницата: Благодаря, че направи смучки на мъжа ми снощи! Спасяваш мен и децата ми

Благодаря ти, че си направила смучки по врата на мъжа ми снощи!

Не, действително, благодаря ти! Нямаш представа, от какъв кошмар спаси мен и децата ми!

Като награда за това, което направи за нас, оферирам те да задържиш съпруга ми.

Ако решиш да задържиш наградата, необходимо е да имаш предвид следното:

Ти ще трябва да го подкрепяш финансово. Казвам това, тъй като имаме 2 деца заедно(но ти вече знаеш това), което означава, че той трябва да им плаща подобаваща издръжка, такава, каквато те заслужават.

Имай предвид и това, че през последните 11 години, той ме увещаваше да стоя у дома, за да отглеждам децата си, така, че също трябва да ми плаща за това, че не съм успяла да се реализирам професионално.

Така че, просто забрави за парите му.

Ще трябва да му подсигуриш дрехи. Това е, тъй като когато го видях тази сутрин да излиза от душа, в същия момент забелязах “белезите на любовта” по врата му. Внезапно отнякъде се появи голяма “черна дупка”, която засмука всичките му дрехи! Така че, ще дойде при теб почти гол (късметлийка си!). Добрата страна на проблема е, че ще можеш да му вземеш дрехи, такива, каквито ти пожелаеш, така че да изглежда както искаш. Можеш да му купиш латексови дрехи, ако искаш…

Необходимо е да го освобождаваш всеки втори уикенд. Това ще бъде времето, в което ще трябва да посещава децата си. При условие, че пред няколко човека е споменавал, че си “просто една евтина, пияна кучка”, с която се е запознал случайно в бара, няма как да се появиш, като негова придружителка на срещите с децата.

Няма да имаш качествен и редовен секс с него. Да, знам, че не си правила любов с него снощи. Преди 4 години имаше тежко нараняване на гръбначния стълб и от онова време неговата “мъжественост” не работи както трябва. Жалко за теб, тъй като преди инцидента с него имахме НАЙ-ДОБРИЯТ СЕКС, който можеш да си представиш някога! Между другото, не НЕ МОЖЕ да бъде излекуван. Засегнат му е нерв, скъпа, трябва да свикваш с това!

Не можеш да ми го връщаш обратно. НЯМА да го приема обратно. Той е сбъркал още, когато те е докоснал. Бях добра съпруга за него и той живееше добре с мен. Не се учудвай, ако не живееш като мен, защото това няма да се случи и той ще те накара да се чувстваш отвратително за това.

Той ще те обвинява за всичко това. Каза ми през сълзи, че си се подигравала с думите “Надявам се, жена ти да види това”. Не знам, дали си го казала, или не. Въобще не ме интересува. В случай обаче, че си го казала, мечтата ти се сбъдна. Видях го и той се вбеси на това. Той беше толкова ядосан, че си направила такъв коментар, че ми се извини, когато го ударих по лицето. Да, да си призная, насилието не е хубаво нещо, а аз никога не бях удряла някого преди. Мъчно ми е, че го направих, и ако имах нова възможност, просто щях да се прицеля много по-ниско.

И така, благодаря ти, Дженифър “пияната, евтина кучка от бардака”, която остави смучки по врата на съпруга ми снощи, за това че ми показа, че 11 години и 2 деца не означават нищо за теб! Поздравявам те за мъжа, който спечели!