Зодиите, за които 2019-а ще се окаже успешна и щастлива и ще бъдат любимци на съдбата

Очакваме с нетърпение 2019 година, защото тя обещава да бъде вълшебна. Успешна и плодотворна за повечето зодии, пред които ще се отнворят нови хоризонти и нови възможности, нова любов за тези, които я очакват и вълнуващи преживявания за всички, които очакват нещо ново и различно да се случи в семейството им.

Всички планове, които си начертаем през 2019 година ще бъдат доведени до щастлив край, а всички нови начинания ще се осъществят успешно и в края на годината ще се поздравим с големите успехи през изминалите месеци. Това, което е характерно за предстоящата 2019 година е, че ще бъдем изправени пред много нови възможности и от нас зависи да изберем правилната, която би ни донесла желания успех.

Това се отнася за всички сфери на живота. Просто съдбата ще бъде на наша страна, и дори онези, които досега не са имали шанс и все са си мислили, че нямат късмет колкото другите, сеге ще го усетят в пълната му сила и ще се чувстват на седмото небе! 

 

Зодиите, които през 2019 година ще имат успехи в професионален и личен план
Овенът, както обикновено е „отличник“. Представителите на тази зодия ще имат за какво да се радват. При тях нещата ще се случват така, че всеки път ще се оказват на точното място в точното време и ще успяват да се възползват от благоприятно стечение на обстоятелствата преди всички останали. Те ще намерят отговор на най-важните за тях житейски въпроси и ще могат да устроят личния си живот така, както го разбират.Добри перспективи се очертават пред Лъвовете. Те ще могат да се насладят на плодовете от упорития труд, положен предишните години и ще получат така желаното признание. Ще има кой да ги окуражи в труден момент, а „гредите“, на които се натъкват ще ги научат да се мобилизират, да реагират волево и решително.Вечно двоумящите се Везни през повечето време на 2019-а ще са „в покой“. Ще се почувстват много по-разкрепостени, по-уверени и по-самостоятелни. Ще имат възможност да променят базовите условия на живота си, да подобрят професионалния и социалния си статус.Стремителните Стрелци ще се хвърлят във водовъртежа на любимите си неща. Ще могат да рискуват, да започват проекти, за които доскоро само тайничко са си мечтали, но без това по някакъв начин да застрашава живота им. Промените няма да са радикални, но ще са забележими и свързани с куп приятни спомени.И естествено, няма как да не споменем за късметлиите Водолеи, които са любимци на Съдбата. Те ще могат да отстояват принципите си, да реализират смели идеи. Ще намерят отговор на свои сложни житейски въпроси, ще осъзнаят житейските си цели, ще реализират надеждите си, ще влязат в хармония със собственото си АЗ.
 

На кои зодии любовта ще се усмихне през 2019-а?
За усмихване, на всички ще се усмихне, но за едни усмивката ще е ведра и окуражаваща, за други леко кисела, за трети скептична, а представителите на някои знаци даже няма да забележат, че им се усмихва.За Овните, Лъвовете, Девите и Везните усмивката ще е най-щедра. Контактите им ще са интензивни и макар че връзките им няма да са винаги успешни, ще приемат раздялата философски.За Телците, Раците и Скорпионите усмивката ще е мимолетна и не твърде окуражаваща. Те в никакъв случай няма да скучаят и да тъгуват самотни, обаче неприятностите им, доколкото ги има, ще са резултат от собственото им поведение и неправилно отношение към партньора.За Близнаците и Стрелците любовната тема ще остане на заден план. Те ще мислят много повече за професионалния си напредък, отколкото за романтика и може да пропуснат факта, че любовта им се усмихва.При Козирозите, Водолеите и Рибите усмивката на любовта ще е ту мимолетна, ту твърде пестелива, ту малко насълзена. Те ще имат нужда от близък човек до себе си, но на моменти ще са твърде капризни, раздразнителни и трудни за изтърпяване, което ще подейства на връзката им като мартенски сняг.