В петък, ако сте Рак, Скорпион или Риби, пред вас е един интересен ден, ако сте Близнаци, Везни или Водолей в петък може да пътувате

Петъкът ще бъде доста разнопосочен и едно е сигурно-Няма да ви е скучно! За жалост, за някои от зодиите това ще бъде по-скоро негативен с емоциите си ден, ще имат напрежание в отношенията и на работното място, ще са поставени под „кръстосан огън“ и няма да им е много до радости. Е, петъкът ще отмине, а съботата ще бъде много по-приятна.

Възможно е да се случи конфликт на работното ви място, ако професията ви е свързана с пари.

Петък вещае интересни събития за младите представители на зодиакалния знак Везни, Водолей или Близнаци.

Този ден ще бъде благоприятен за събиране в дома ви с приятели или роднини. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, петък няма да е най-удачният ден за ремонти или подобрения в дома ви. Възможно е обаче да имате ангажимент свързан с имот, който е притежание на родители, роднини или е наследствен имот. Днес ще се стремите към повече сигурност и практичност в действията си. Ще предпочетете да се срещате само със стари приятели и ще сте по-предпазливи към новите познанства. 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, петък няма да е най-успешният ви ден за работа или бизнес. Петък ще сте много по-емоционални, нестабилни или ще преживявате чувствително проблемите си с други хора. Днес избягвайте всякакви прояви на хитрост, особено ако искате да прикриете свои лични грешки, загуби или интереси. Бъдете предпазливи в работата си и се пазете от лицемерни хора.

Ако сте родени Под знака на Близнаци, Везни или Водолей в петък може да пътувате или да посрещнете гости от друго населено място. Новите ви контакти с хора от други градове или държави ще бъдат интересни и полезни за вас. Възможно е неочаквано да вземете решение свързано с пътуване, с телефонен разговор, с покана за среща и други. 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, пред вас е един интересен ден, по-скоро в емоционален план, отколкото в материален или финансов. Това ще бъде благоприятен ден за посещение на религиозен храм, медитация и благотворителност. Мнозина ще преминат през едно изпитание в брака си или ще имат различни преживявания свързани със стара любов.