30% от жените е побъркват от тази извратена секс поза!

Искате ли да получите зашеметяващ оргазъм? То тогава прочетете следващите редове и сме убедени, че, ако изпълните съветите ни, ще достигнете до незабравимо удоволствие.

Добре известен факт е, че мъжете достигат много по-лесно до оргазъм, отколкото жените. Шокиращо 91% от мъжете достигат до кулминацията, докато правят секс, в сравнение с 64% при жени, според проучване за секса и поведението. Една на всеки три жени всъщност стига до върхово усещане.

Ключът към перфектният оргазъм е дискутиран много пъти. Някои експерти твърдят, че най-важното е стимулирането на клитора, а други мислят, че оралният секс има най-съществено значение. Оказва се, че има извратен вид на една от традиционните пози, която може да подлуди всеки.

Много хора мислят повече за това как изглеждат и пробват различни гимнастически трикове в леглото, вместо да се отдадат на удоволствието и на самия акт. „Опитвайки се да направите някоя сложна акробатика, отвличате вниманието си от самия секс, поставяйки фокуса върху това да се преборите със самия себе си, вместо просто да се отдадете на усещанията”, коментира сексоложката Дориан Солот.

Много е важно на каква позиция ще заложите, ако искате да достигнете до перфектния оргазъм. Проучване бе направено между 2827 жени на възраст 18-34 години за това, коя е любимата им поза в леглото.

Резултатите показаха, че цели 30% от представителките на нежния пол залагат на мисионерската поза. Според експерти жените получават най-голямо удоволствие именно по време на тази позиция. Ако искате да засилите усещанията обаче трябва да опитате „котката”.

Какво е котката?

Половата позиция „котката” всъщност представлява обръщане на мисионерската поза, като увеличава клиторното стимулиране. Предишни проучвания показват, че жените са по-склонни да достигат до оргазъм, използвайки тази техника.

Както вече казахме, Котката е вариация на мисионерската поза, при която мъжът е отгоре. Идеята е по време на акта основата на пениса му или пубисната му кост да стимулира клитора ти. И това, комбинирано с по-голям синхрон в ритъма (вместо той да препуска като луд, вие двамата трябва да се поклащате заедно) може да даде на повечето жени стимулацията, от която имат нужда, за да стигнат до оргазъм.

За целта трябва да легнеш по гръб и да го накараш след проникването да се наведе към теб така, че гръдният му кош да е близо до раменете ти. След това като притиска с основата на пениса си клитора ти, той трябва да проникне бавно и дълбоко в теб, а не на толкова кратки интервали – трябва и двамата да свършите, като се люшкате напред и назад заедно.

За някои жени е важно да държат краката си изправени или увити около прасците на партньора си, вместо да свиват коленете си нагоре и назад./jenata.blitz.bg