Внимание, момчета, спасете си брака! Тази магическа напитка спира хъркането през нощта!

Отдих – едно от най-важните неща, от които се нуждае човешкото тяло. Всички знаем, че когато се събудим от добър и спокоен сън, тялото и ума работят много по-добре.

Малко хора възприемат това сериозно, защото предпочитат да жертват часове сън, за да свършат своите задължения, но ако превърнат това в рутина, става наистина опасно за вашето тяло.

Човек трябва да спи поне 8 часа.

Но много хора са изправени пред един много често срещан проблем – хъркането.

Днес ще споделим с вас рецепта за естествено лечение и някои съвети, така че хъркането да изчезне от живота ви веднъж завинаги.

За да приготвите тази напитка, се нуждаете от следното:

2 моркова;

2 ябълки;

1 лимон;

1 корен от джинджифил;

Начин на приготвяне:

1. Този лек се приготвя много лесно, просто трябва да поставите всички продукти в блендера.
2. Изпийте го няколко часа преди лягане, като сок.

Всеки продукт има функция в тази напитка:

Лимонът е богат на витамин С и ще ви помогне да почистите ноздрите, джинджифилът ще облекчи болката, а ябълките и морковите ще ви помогнат да спите по-добре. Освен това ви даваме някои съвети, за да спрете хъркането:

Опитайте се да поддържате идеално тегло, тъй като наднорменото тегло причинява хъркане. Опитайте се да намалите консумацията на алкохол, особено преди лягане. Избирайте лека вечеря, без месо или тежки ястия. Ако страдате от сънна апнея, използвайте ЦИПАП маска. Следвайте тези съвети и кажете сбогом за хъркането. /Източник bukvarche.com Споделете с приятели

Коментари