ЗОДИЯТА РАЗКРИВА ДАЛИ ЕДНА ЖЕНА Е МРЪСНИЦА ИЛИ СВЕТИЦА В ЛЕГЛОТО! АБСОЛЮТНО ВЯРНО!

Жената може да е нежна любовница, а може да е страстна като лъвица.
Това донякъде зависи и от мъжа до нея.

В една връзка има много важни неща, определено сексът е едно от тях, затова обърнете внимание на тази статия.

Характерът на една жена може да говори много за възможностите й в леглото, а може и да е… като тихите води, които оказват се най-дълбоки и бурни, пише „За жената.

Каква е жената в леглото според зодията – мръсница или светица?

Овен – Огън и лед
Понеже обичат да държат контрола в свои ръце и излъчват страхотен магнетизъм, овните са страхотни в целувките. Те са нетърпеливи, понякога егоисти в леглото. Ако ги хванеш обаче, докато са възбудени, никой друг представител на зодиака няма да те обгърне с такава страст в тези кратки моменти. Овните са пълни с оптимизъм и ентусиазъм, които поддържат пламъка на любовта им. Внимавайте какво си пожелавате в леглото, защото овните веднага ще го изпълнят.

Ако искате да съблазните овните, не бъдете срамежливи. Винаги бъдете спонтанни, тъй като нищо не въодушевява толкова много хората от тази зодия както непредсказуемостта. Винаги показвайте интелекта си и не пестете комплиментите си към представителите на тази огнена зодия.

Телец – Неудържим в леглото
Това е зодията с изключителен сексуален заряд. Телците са сред най-добрите любовници в зодиака. Техният апетит за интимни моменти не стихва. Представителите на тази зодия се нуждаят от много докосвания, никога не бързайте, когато сте в леглото с тях. За тях сексът е като добрата храна- трябва да отделиш време, за да му се насладиш. За тях най-важното е страстта, няма ли я страстта, телеца си отива, каквито и други качества да имате.

За да съблазните телец, запасете се с много подаръци – не става въпрос само за материални, и се уверете, че винаги ухаете хубаво, кожата ви е нежна и имате приятен дъх.

Близнаци – изкусни флиртаджии
Ако си падате по умни любовници, близнаците са точно за вас. Те имат ужасно голяма нужда от независимост и свобода във връзката си. За да задълбочите отношенията си с представител на тази зодия, трябва да сте интелигентни и достатъчно остроумни. Те са изкусни флиртаджии и могат да ви омаят само с един жест. С близнаците никога няма да ви е скучно в леглото, те са особено изобретателни.

За да съблазните близнаци, не спирайте да ги ласкаете и се съсредоточете върху мисълта им. Изказвайте комплименти колко са умни, питайте ги за съвет и не забравяйте да покажете и своята интелигентност.

Рак – романтик до дъното на душата си
Това е най-емоционалният и чувствен знак от зодиака. Раците се нуждаят от нежни докосвания, дълбока емоционална връзка и партньор, който е грижовен и отдаден на добри дела. Не се учудвайте, ако ракът ви предложи масаж като предигра, тъй като те обичат докосванията. А на сутринта след секс повечето раци ще ви сервират и страхотна закуска. Внимавайте обаче да не ги нараните, защото нищо няма да ги спре пред отмъщението. Те не прощават изневяра лесно, защото за тях сексът не е само физическо действие, а емоционално свързване на две сърца.

За да съблазните рак, наблегнете на романтична атмосфера и сантименталността. Представителите на тази зодия обичат да бъдат обгрижвани. Ако ги защитавате и им давате опора, ще бъдат ваши завинаги.

Лъв – страст и стихия
Представителите на тази зодия изгарят от огнена страст. Те са винаги уверени в своята сексуалност и сила, имат страхотна сексуална енергия. Лъвовете обичат да взимам контрола в леглото и да изследват сексуалните удоволствия с драматичен плам. Те обсипват постоянно партньора си с подаръци и внимание. Не накърнявайте егото на лъва, а точно обратното-засипвайте го с похвали.

Ако искате да заплените лъв, обръщайте му постоянно внимание. Играйте си с лъскавата му грива и ще улучите слабото му място.

Дева – пълна всеотдайност
Ако сте готови да бъдете света за някого, никой друг представител на зодиака няма да ви даде толкова лично внимание, колкото девите. Те изглеждат студени и спокойни, но под тази повърхност се крие дълбока сексуалност. Девите понякога се вманиачават по човека до себе си и въпреки че техният перфекционизъм не винаги значи, че ще ви е лесно с тях, можете да сте сигурни, че те се влюбват до живот.

Съблазнете дева, като бъдете толкова спретнати, подредени и перфектни, колкото е възможно, защото те са доста претенциозни.

Везни – експериментатори в леглото
Везните винаги искат да задоволят хората около себе си, така че те да са доволни, което ги прави много внимателни и мили любовници. Те са пълни със сантиментални идеи, така че бъдете търпеливи с тях и се опитайте да изпълните фантазиите им. Тъй като везните са естествени флиртаджии, те обичат да правят забавни експерименти в леглото.

За да съблазните везна, заобградете я с добрата стара романтика. Трябва обаче да подходите изтънчено, нежно и определено със стил.

Скорпион – виртуоз в съблазняването
Скорпионите са най-сексуалният от всички зодиакални знаци. Това за някои хора ги прави най-добрите любовници, но други се чувстват манипулирани и използвани за секс, както често постъпва с партньорите си скорпионът. Той има магнетично излъчване, на което малко представители на зодиака могат да устоят. Също така скорпионите са фантастични любовници във физическия смисъл, имат неограничено либидо, но понякога могат да изглеждат емоционално отдръпнати.

Съблазняването на скорпиона е изключително трудно, тъй като заради манипулативната си страна и чара си обикновено те са тези, които съблазняват.

Стрелец – флирт и забавление на макс
Този знак е доста игрив и като любовник винаги е изобретателен. Стрелците остават винаги млади по сърце и са отворени за експерименти в леглото. Те могат да бъдат страстно луди понякога за известен период, а после да преминат към друго приключение. Трудно се задържат във връзка. Ако търсите забавен флирт, това са хората за вас. За тях сексът е като спорт или игра, в която трябва да се представят добре, за да победят.

Ако искате да съблазните стрелец, фокусирайте се върху талията, ханша и горната част на бедрата, където обичат да бъдта докосвани. Също така им покажете, че гледате на живота не много насериозно и притежавате страхотно чувство за хумор, две неща, които ще ги запленят.

Козирог – с всеки по всяко време на всяко място
Жената козирог не може да сдържи емоциите си и желанието си за интимни ласки. За тях важи израза „Който не е поискал, на него не съм дала“. За да вкарате жена козирог в леглото е достатъчно да знаете как да си поискате. Те са ненаситни, диви и винаги искат и могат още. Не може да се говори за вярност при тях, или може? Те са верни единствено и само на себе си, обичат да задоволяват мъжете, защото така задоволяват и собственото си его. Трябва да знаете, че обикновено не жената, а вие сте плячка в нейните ръце и пожелае ли ви, ще направи и невъзможното, за да ви получи, дори да сте обвързани.

Водолей – дива страст и еротика
Представителите на тази зодия обичат тялото ви и не им пука дали имате връзка преди да правите секс. За тях обаче е важно да знаят и какво се върти в ума ви. Те изцяло се гмуркат в диво физическо привличане и непредсказуеми романси. Ако искате да експериментирате в леглото, това е вашият любовник. Тяхната бунтовна природа предвещава, че колкото повече чудатости притежавате, толкова повече ще ви обичат.

Ако искате да съблазните водолея, правете се на недостъпни и определено пригответе дебел портфейл. Жените водолеи са меркантилни и обичат скъпите неща, е разбира се всяко правило има изключение, но не се надявайте това да е вашата избранница!

Риби – нежност и еротика
Рибите обичат нежната физическа връзка, пълна с удоволствие и цялостно задоволяване. Те имат скрити фантазии, които изразяват чрез секса. Представителите на тази зодия са изключително земни, с тях се общува лесно, защото просто искат стабилен щастлив партньор. Веднъж намерили този вид любов, ще са готови да разрешат всеки проблем със секс за сдобряване.

Съблазнете рибите, като бъдете водещата страна. Те са по природа мързеливи и не обичат да преследват, така че вие трябва да сте инициаторът за връзката. Обръщайте им повече внимание в леглото и експериментирайте, говорете за това.