Ако сте Овен, Лъв и Стрелец, в понеделник ще получите неголяма сума пари, Близнаци, Везни или Водолей важен ден

Новата седмица ще започне доста напрегнато, но в края на деня много от зодиите ще се поздравят с успехът, който ще ги съпътства през цялата седмица, въпреки ретроградния Меркурий. Все пак през седмицата си заслужава и да обърнете повече внимание на любимите си хора и да ги изслушват, да им правят малки символи на внимание, като дребни подаръчета, или да им направят нещо любимо.

Денят вещае събития в работата на ваши родители или други близки роднини, които те ще споделят с вас.

 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник може да получите неголяма сума пари или важна за вас новина свързана с финансовите ви интереси.

Поради различни причини днес ще бъдете по-напрегнати и лесно ще влизате в спор или конфликт. Този ден вещае различни срещи, както в дома ви, така и на обществено място. 

 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник не отлагайте разрешаването на възникнали вече неприятности за утре или за неопределено време. За вас понеделник ще бъде ден на изненадите, които могат тотално да променят вашите планове. Днес не пренебрегвайте семейните си задължения и не отказвайте помощ на роднина. 

 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, понеделник ще бъде твърде напрегнат за вас ден, в който ще трябва да разрешите вече възникнали проблеми или да се справяте с такива, които ще възникнат през деня. Това е много важен ден за вас, в който ще се нуждаете от голяма концентрация, много мъдрост и практичност в действие и решения. Възможно е здравословно да бъдете нестабилни поради по-големия стрес. 

 

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще очаквате развитието на вече започнати действия. Повечето от ангажиментите ви в понеделник ще бъдат важни за дома ви или ще касаят собственост, която притежавате. Това ще бъде ден, в който ще може да приключите с много неща.