Ако сте Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще имате приятни преживявания, ако сте Телец, Дева и Козирог, интересен разговор

В събота ще бъде чудесен ден, пълен с изненади, които ще ви развеселят и така ще ви държи и през цялата следваща седмица.   

В личен план може да възникне конфликт свързан с битов проблем, с желанието ви да направите някаква покупка или с друг материален проблем. За някой от вас този ден вещае посещение в дома на роднини, приятели или съседи по неприятен повод.

В събота може да ви зарадва новина или събитие свързано с момче или млад мъж, които днес пътуват или живеят в друго населено място.

 

 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще имате приятни преживявания в личен план свързани със собственото ви семейство, с приятели или с интимния ви партньор. Този ден не бива да се пропилява, защото ще благоприятства вземането на важни решения или стартирането на нови начинания. На успех ще могат да разчитат, тези от вас, които днес ще работят.

 

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще проведете интересен разговор с мъж на 35 годишна възраст, от когото ще научите полезни или интересни за вас неща. Ще ви бъде приятна компанията на момиче или млада жена, която знае как да забавлява. Неприятностите днес ще са краткотрайни, незначителни или тяхното развитие няма да зависи от вас. 

 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, събота ще бъде ден, в който ще получите повече писма или съобщения. Днес може да се почувствате здравословно нестабилни или да научите за здравословен проблем на човек, когото познавате. Като цяло събитията в събота ще се развият според предварителните ви планове и очаквания. Ако сте родени под знака на

 

Рак, Скорпион или Риби, в събота вероятно ще предпочетете да останете в дома си, да се концентрирате върху някои неприятности или сложни ситуации, които сте преживели през седмицата досега. Днес може да имате парични отношения с представител на зодиакалния знак Лъв, Овен или Стрелец. Като цяло този ден ще бъде благоприятен за обсъждане или разрешаване на различни финансови дела.