Студентка ремонтира мизерното си общежитие и го превърна в приказна стая (снимки)

Не случайно всеки от нас е различен и има различни критерии за дома си. Но това момиче ни скри шапката направо с това, което направи със стаята си.

Днес ще ви разкажем за младо момиче, което получи стая в общежитие в ужасяващ вид.

Предишният обитател я оставил в плачевно състояние, а когато нашата героиня погледнала помещението, буквално останала безмълвна, незнаейки как някой може въобще да живее в тези условия.

Било абсолютно невъзможно да се живее в тази стая, според нея. Понеже обаче студентката нямала пари, решила сама да направи ремонт на мястото. Едва ли някой може да повярва какви са резултатите от работата й. Тя обече е повече от смайваща.

Първото, което тя стори, бе да пребоядиса стените в бяло. Така стаята стана по-красива визуално, а започна да дава вид на доста по-чисто и поддържано място.

Из леглото студентката сложи различни декоративни елементи в бяла, с цветни акценти в тях, които се връзваха идеално на помещението.

Из стаята тя сложи коледни лампички, които даваха освен повече светлина на мястото, но и създаваха настроение.

В стаята тя постави и голямо огледало, което добави много женственост и комфорт в помещението.

Старата тоалетка пък студентката пребоядиса в бяло и тя буквално грейна.

Гардеробът също бе минат с боя и стана бял, а това сякаш отвори допълнително пространство, поне визуално.

На земята момичето сложи килимче, което да създаде допълнителен уют.

Това е голямата трансформация на мястото ,а реално студентката просто пребоядиа стените и мебелите и добави леки декоративни елементи. Е, харесва ли ви какво е направила от стаята в хостела тя