Дърво на желанията: Изберете плод и вижте дали ще ви се сбъдне

Представете си желание, изберете едно число от дървото и разберете, дали ще ви се изпълни желанието.

1. Имате адекватно самочувствие, желанието ви със сигурност ще се изпълни, защо сте упорити и ще дадете всичко от себе си за да стане реалност мечтата ви.

2.Вие сте енергичен човек и уверени в себе си.

Не вярвате в съдбата, а че  сами сте създатели на собствения живот и сте готови да направите всичко, което трябва, за да изпълните мечтата си.

Това се отнася за всичко, дори и за тези неща, които изглеждат нереални, можете да ги осъществите .

3. Вие сте от този типа хора, които са свикнали да живеят и да действат в съответствие с обстоятелствата. За съжаление, те често предпочитат да „се движат по течението на водата“, не се опитвате да промените съдбата си, въпреки че сте в състояние да го направите. Опитайте се да бъдете по-ориентирани към целта, да вярвате в себе си и уменията си и всички желания могат да се осъществят.

4.Вие сте много упорит човек както към хората около вас, така и спрямо себе си. Ако искате нещо, не се отказвате и с всичка сила се опитвате да осъществите замисленото. Не се отказвайте, движите се в правилната посока.

5. Вашата импулсивност често е пречка за осъществяване на вашите цели. Но бързайте със себе си, нито с другите около себе си, дишайте и издишайте и вашето желание със сигурност ще се изпълни, ако се успокоите и отдъхнете малко.

6. В живота сте много щастлив човек, но понякога и мързелив. За да се изпълни желанието трябва да правите нещо и да се движите към целта, за осъществяване на желанието.

7.Вашето желание ще бъде изпълнено само ви е необходимо време, бъдете търпеливи.

8. Изглежда както винаги да сте фокусирани върху изпълнението на вашето желание. Забравете за него и спрете да се натоварвате с това, а просто се отпуснете и резултат ще видите за кратко време.

9. Вашето желание скоро ще се изпълни и след това ще се чудите „как е възможно“

10. Бъдете скромни с желанията, може би искате твърде много. Помолете Вселената за някакво скромно желание и ще ви се сбъдне.

11. Вашето желание все още не ви е изпълнено само поради една причина: Не сте направили усилие за неговото осъществяване.

12.Вашето желание е почти изпълнено.