Млада красавица се ожени за 68-годишен милионер. Когато отвори семейния му албум нейният свят рухна!

Младата жена се омъжила за 68-годишен милионер, който според думите й се явява мъжът на нейните мечти, пише Florida Sun Post.
Но след това била шокирана да открие, че съпругът й всъщност е неин дядо.

24-годишната жена, която желае да остане в анонимност, се оженила за милионера преди три месеца.

Тя направила съдбовното откритие докато разглеждала семейните албуми в дома им в Маями.

Тя забелязала снимка на нейния баща, с когото възрастният й съпруг не се е виждал след приключването на негов предишен брак.
Двойката не е имала никаква представа, че са свързани роднински, когато се срещнали за първи път онлайн в уебсайт за запознанства, които търсят любов.

Дядото разказва пред Florida Sun Post:
„Уебсайтът имаше профили на много привлекателни млади момичета. Просто почувствах нещо странно, когато видях нейните снимки. Беше като чувство на „дежа-вю“, но в същото време не можех да разбера защо тя ми изглежда по някакъв начин позната. Ние бяхме привлечени един от друг от момента, в който тя влезе в ресторанта на първата ни среща“.

Двамата не разисквали много семействата си преди да се оженят.
Младата жена казва:
Когато видях баща си в албума, първоначално почувствах страхотно отчаяние“. Въпреки неочакваното откритие, двойката иска да остане заедно. Младоженката казва пред изданието: „Чувствам, че връзката ни е толкова силна, че дори нещо такова не е в състояние да ни раздели“.

Коментари