Разюздана моделка с деколте до пъпа беше прогонена от Лувъра (СНИМКИ)

Красива австралийка не успя да разгледа Лъвура заради неподходящото си облекло. Нийша била спряна от охраната още на входа на световноизвестния музей и посъветвана да се покрие.

„Охранителят на входа на Лувъра ме спря заради външния ми вид. Той смръщи лице, започна да прави отвратителни жестове по мой адрес и с отвращение в очите ми каза да се покрия”, възмути се разкрепостената красавица и публикува в социалната мрежа снимка, на която е запечатана със скандалния тоалет.

Една част от последователите на моделката не виждат нищо скандално в дрехите й и подчертават, че „Пикасо би оценил много добре външния й вид”. Други обаче са убедени, че полупрозрачната й рокля с огромно деколте не е най-добрият избор за посещение на подобно място.

След неприятната случка Нийша потърсила информация за музея и открила, че няма изискване как трябва да си облечен, за да разгледаш Лувъра. Единствено се препоръчва да носиш удобни обувки. В официалния сайт на Лувъра също не пише, че трябва определен дрескод. Но на посетителите не е разрешено да бъдат по бански, голи, без обувки или без горнище.