Стара или млада душа имате според зодията си-Овен-Душата ви е сравнително млада, Телец-Душата ви е по-скоро на средна възраст,

По-възрастните души притежават дълбоко вкоренена мъдрост и познание. Хората със стара душа виждат нещата от по-широка призма и не реагират с агресия или свръхемоционално на събитията в този живот.

Други хора, които са „млади по дух“, дори когато станат възрастни, пак не са достатъчно зрели.

Те минават през живота с огромно вълнение и любопитство.

Реагират прибързано в ситуациите, пред които са изправени. Младите души често са доста амбициозни, защото усещат, че има много какво да учат и какво да постигат.

Можете да разберете колко е стар и мъдър духът ви, като погледнете към зодиакалния знак, под който сте родени. Ето и повече по темата:

Телец – Душата ви е по-скоро на средна възраст. Макар че тя вече е натрупала известен опит, все пак има още накъде да се развива. Именно затова Телците често са прекалено съсредоточени, вглъбени в себе си. Благодарение на опита, който имат от предишни животи, те са се научили да се доверяват на инстинктите си.

Лъв – Душата на хората от този знак обикновено е древна. Лъвовете често са мъдри още от младостта си и притежават вътрешно познание, като на възрастен човек. Тяхната душа е живяла хиляди години, но въпреки това все още продължава да се движи стремително напред, силна и стабилна, както винаги.

Овен – Душата ви е сравнително млада. Предстои ви дълго житейско пътуване, от което ще получите невероятни уроци, ще натрупате познание и мъдрост. Затова вие сте супер жизнени и изпълнени с енергия, с която искате да покорявате нови и нови върхове. Възможно е да ви липсват последователност, толерантност и дисциплина!

Дева – Душата ви е загадка, тъй като тя може да бъде по същество на всяка възраст. Вие сте едновременно малко инфантилни в действията си, но в същото време имате познания почти във всяка една област от живота. Почти невъзможно е да се дешифрира доколко е еволюирала душата на човек от зодия Дева.

Водолей – Душата ви е като на дете – млада, невинна и идеалистично настроена към света и хората. Въпреки че сте млади по дух, вие не се държите глупаво и детински, а по-скоро сте някак безгрижни като поведение, но не и незрели. Именно младата ви душа ще ви тласка да опитвате нови, странни и различни неща в този ваш живот.

Близнаци – Душата ви прилича по възраст на такава на човек, който наскоро се е пенсионирал. Вие сте овладели тънкостите на добрата комуникация, устойчиви сте, а освен това сте и доста интелигентни. Сега се чудите какво ново хоби или дейност да си намерите, така че да останете ангажирани и мотивирани за бъдещето.

Рак – Вашата душа е стара и мъдра, но малко поуморена. Дори да сте млади на години, вие ще се държите зряло и ще сте наясно с целите в този си живот отрано. В този свой житейски път вие ще привличате към себе си хора, които са по-скоро млади по дух и се нуждаят от съвети и напътствия от един истински мъдрец.

Стрелец – Душата ви е като на тийнейджър – млада, емоционална и дива. Вие сте в тази своя фаза от еволюцията на духа си, в която ще се чувствате силни, красиви и непобедими и затова ще се наслаждавате на житейското си пътуване истински. В този живот ще разберете, че хубавите мигове са мимолетни.

Козирог – Вашата душа е супер стара и донякъде отегчена от преражданията. Вие сте видели и преживели какво ли не, натрупали сте много мъдрост и вече ви се иска да се отпуснете и да си почивате, странейки от каквито и да е приключения. И в този живот обаче ще трябва да се трудите, но ще го правите някак умело и последователно.

Риби – Душата ви е млада и хаотична. Вие реагирате позитивно на всичко около себе си. Всичко за вас е ново и интересно. Вие сте романтици и мечтатели, които ще намират красотата и в най-странните неща и в най-необикновените места. Вашата невинност е свежа и много необходима в днешния свят на скептици.

Везни – Душата ви е по-скоро стара. Вие сте живели много животи и сте натрупали много познание от всички тях. Все още обаче ви е трудно да систематизирате и извлечете най-мъдрите поуки от миналия опит. Затова ще се опитвате да балансирате във всяка област в този си живот, дори и с риск да се обезличите.

Скорпион – Душата ви е сравнително млада и все още е изпълнена с желание за приключения, действия и вълнения. Но в същото време вие вече сте минали през известен брой трудности, препятствия и премеждия в предишните си няколко живота и затова сте станали малко недоверчиви и потайни.