Тайни ритуали, с чиято помощ мъжът ни да не ни изневерява

Мъжете са се утвърдили като полигамни същества и всяка жена се страхува от предателство от страна на партньора ѝ.. 

Дори да се омъжат за верен на семейството мъж до мозъка на костите, жените от време на време правят сцени на ревност и винаги виждат у по-младите жени сериозна конкуренция. 

 Какво да правим, ако ни съпругът се промени , съветва известната психоложка Алена Курилова.

За да не ви измени съпругът ви, трябва да направите няколко ритуала, както и да спазвате някои правила.

Лоялността на съпруга

Мястото на една жена

Жената трябва винаги да бъде отляво на мъжа, така че да не отива наляво. Освен това, съпругата ще бъде близо до сърцето.

Лъжица

Съпругът трябва да има най-голямата лъжица сред всички членове на семейството.

Това е важно, защото сега всички лъжици се произвеждат в един и същи размер, а основната лъжица, с която се слага храната обикновено с нея разполага съпругата. Поради това се оказва, че тя поема първопричината в семейството и след това обвинява съпруга си в безделие.

Ястия
Съпрузите трябва да имат общи ястия (чинии, чаши), както и легла. Ако имат всичко отделно, то той е отделен. От брачните блюда не трябва да ядат децата и гостите.

Храна за готвене е ритуал, в който човек поставя енергията си в ястието. Ето защо у дома човек трябва да яде ястия, подготвени изключително от жена му. Освен това, самата тя трябва да сервира на съпруга си масата, за да яде само от ръцете ѝ. Мъж, който яде храна, натоварена с енергията на жена си, е тясно свързан с нея.  

Между другото, много е хубаво, ако жена подготвя храна за съпруга си за работа. Може дори да са обикновени сандвичи, но винаги са приготвени в добро настроение.

Амулети

Възможно е да сте забелязали, че старите баби правеха едно време плитки от лук и чесън или царевица. Те служат като фалически символи. Днес няма да ви навреди да държите сухи червени чушки,  или лук на плитка в кухнята. Продуктите трябва да бъдат вплетени, така че съпрузите да са неразделни.

След като научите тези правила, трябва да проведете малък ритуал. Зашийте малка торбичка със собствените си ръце и поставете в нея различни билки, подправки и чушки. Вземете тази торбичка и кажете изречението: „Тъй като тези билки и подправки се смесват, така и аз, божията рабиня (име), се свързвам с моя съпруг, раб Божий (име). И както не разделяме тези билки, подправки, така да не ни разделят един от друг . „

Не знаем дали такива ритуали помагат, но във всеки случай те дават на жената повече спокойствие. Струва си да си спомним, че не оставят на някого, а на някого. Затова трябва да обърнете дължимото внимание на външния им вид и самоусъвършенстване. Купете красиви домашни дрехи, създавайте уют в къщата, четете книги и се придържайте към времето. Така че винаги ще бъдете интересни и незаменими.

Преди това говорихме и за това защо жените изневеряват на съпрузите си .
Кажете ни в коментарите, ако се страхувате да изневерите на съпруга си и какво правите, за да го избегнете . Също така споделете статията с приятелите си в социалните мрежи!