Как да ги направим щастливи според зодията им- Телците обожават чистотата, Лъв-Когато са център на внимание

Да направиш някого щастлив не е лесна работа, а едно от условията това да се случи, е да го обичаш истински и везусловно. Не само любовта обаче е фактор за щастието на някого.

Съществуват и други обстоятелства и условия, които го карат да изпитва щастие-

Овен
Те са щастливи, когато вършат няколко неща едновременно, защото така се чувстват полезни. Харесва им, когато рискуват и този риск им се отплати подобаващо.

Оставете ги да печелят по-често – в спорове, игри, избор на филми, места за романтични срещи и т.н. Така ще са доволни.
Телец
Телците не са материални, но обожават чистотата и това да се чувстват комфортно някъде. Дори да ви е странно, ще ги направите много щастливи, ако като си легнете, чаршафите са сменени, имат свеж аромат, възглавниците са пухкави и меки и се гушкате. Това ще ги отпусне и ще могат да се насладят на времето с вас и на съня си.
Близнаци
Най-радостни са, когато говорят с някого и няма неловко мълчание или общи приказки, а просто сякаш всичко се случва от само себе си и сякаш с този човек се разбират перфектно. Обичат да знаят, че са на една и съща вълна с някого и се вълнуват, когато споделят инфорамиция и казват мнението си.
Рак
Лесно е да направите Раците щастливи. Трябва да им обръщате внимание и да правите малки жестове. Например, да им държите ръката, когато са притеснени, да им купите супа, когато са болни, да им правите масаж, да им купите бонбони. Обичат някой да се грижи за тях и да знаят, че ги цени.
Лъв
Най-добре се чувстват, когато са център на внимание. Заведете ги на караоке, на уъркшоп, позволете им да изкажат идеите си на някой форум. Обожават да привлекат фокуса върху себе си и да знаят, че другите им се възхищават за това. 
Дева
Искат всичко около тях да е подредено и чисто. Когато Девите ви кажат, че са изчистили нещо или са подредили бутилките с шапмпоаните, похвалете ги и не изтъквайте, че тези навици могат да са досадни. Девите искат да знаят, че маниите им са сладки, а не странни.
Везни
Много са доволни, когато са на семейни вечери или на събития, на които има много хора и всички се забавляват. Водете ги на такива места по-често. Везните често се проявяват и като сватовници, затова обичат да излизат не само с половинката, а и с общи приятели и да се опитат да сватосат някои от тях.
Скорпион
Обичат да четат любими книги отново и отново, да гледат филми, представления, да слушат любима музика, защото в тези неща намират нещо, което и те са преживяли. Сякаш някой разказва за техните емоции и чувства. Водете ги на такива места и им позволете да говорят за изкуството и да обясняват как техните истории се преплитат с тези на героите.
Стрелец
Много са развълнувани, когато пътуват и когато се приготвят за път. Обичат да разглеждат забележителности, да срещат нови хора. Трябва често да пътувате, да се впускате в приключения и да ги срещате с много нови хора.
Козирог
Най-добре се чувстват, когато получат малко време за себе си. Така събират мислите си, взимат решения и си почиват. Оставете ги за малко сами, когато имат нужда, за да се заредят с енергия. Това, че не им се излиза, не означава, че не ви обичат. Просто работят много и им трябва почивка.
Водолей
Щастливи са, когато могат да направят нещо за другите хора, проявят щедрост и помогнат за това света да се превърне в едно по-добро място. Участват в доброволчески движения, рециклират, ходят на протести. Покажете им, че оценявате тези техни действия и ги правете заедно с тях.
Риби
Рибите са в свои води, когато посещават конецрти, изложби, музеи. Повечето ви срещи трябва да включват такива неща, а и може да се запишете на някакви курсове заедно и съвместно да създавате творчество. Например, курсове за творческо писане, за свирене на музикален инструмент, за рисуване.