Вижте, какъв автомобил е подходящ за вас, според зодията ви

Овен – Родените под знака на овена са смели и обичат скоростите. Те биха се радвали на много бърз и яростен автомобил в крещящ цвят.
Телец – Телците обожават комфорта и лукса, но същевременно са практични.

Те се нуждаят от автомобил, който съчетава всички тези качества – Lexus или Volvo.


Близнаци – Тяхното вродено раздвоение на личността е предпоставка за закупуването на поне два автомобила. Ако личността е фрагментирана на повече части, ще са нужни повече коли.
Рак – Ако можеха, тези биха си карали къщата. Всъщност може, така че за тях – кемпер. Или, ако настояват да живеят в недвижимо имущество – семеен автомобил.
Лъв – Шефовете се возят в големи черни лимузини с шофьор.
Дева – Нещо икономично, което девите ще си държат чистичко и спретнатичко, за да са винаги готови да хванат пътя.
Везни – С такъв голям избор на автомобили, везните ще мислят цял живот, докато си изберат кола, затова винаги ще се возят при приятели и роднини.
Скорпион – Господари на мистерията, на скорпионите подхожда автомобил в тъмен цвят със затъмнени прозорци, така че никой да не вижда какво се крие зад тях.
Стрелец – Самолет.
Козирог – Мерцедес, като награда за положения къртовски труд и отдаденост към всеки един аспект на живота.
Водолей – За тях колите са нещо твърде материално и прозаично, затова предпочитат вълнуващото приключение на обществения транспорт.
Риби – Рибите рядко помнят къде са паркирали, тъй като винаги са твърде напушени, така че няма никакво значение каква кола карат.

Коментари