Вижте кой е вашият ангел-пазител според зодията

Всеки от нас има свой ангел-пазител. Тези, които са родени на църковни празници смятат, че знаят кой е той.

Истината е, че ангелите и архангелите са тясно свързани с хороскопските знаци. Вижте кое от ангелчета бди над вас според хороскопския ви знак:

Ангелът на хората, родени под знака на Овен се нарича Баракиел.

Той помага на хората да се справят по-лесно с препятствията, с които се борят в живота, дава надежда и вяра, което ги прави оптимисти.

Ангелът на знака Телец е Аматиел – покровител на новото начало и промени в живота. Дава смелост да се борите за това, което искате, до края.

Родените под знака на Близнаци предпазва ангела Бахрам. Това е ангелът на победата. Според легендите, ако се молите на ангела Бахрам, той ще ви направи по-силни и ще ви помогне да осъществите всички ваши желания.

Чувствителния Рак , който има голяма нужда от внимание и емоции е под крилото на Дина – ангелът, който ви предпазва от злонамерени и безчувствени хора, които могат да разбият сърцето ви.

Ангелът на Лъва се нарича Акварел. Той дарява родените в тази зодия с духовна мъдрост, бистър ум и силна интуиция, която трябва да слушат винаги.

Девите предпазва ангела Кадмиил – ангела на Съдбата, който винаги е готов да помогне, ако му се помолите.

Ангелът Барчиел е покровител на Везните . Той дава на хората, родени в този знак вътрешна сила, за да се справят с трудностите в живота, да преодолеят всичко, което им се изпречи на пътя и да осъществят мечтите си, в които трябва да вярват.

Ангелът на Скорпиона е Габриел . Това е най-силният от всички ангели. Той помага винаги, когато се необходими кардинални промени в живота и създава реални условия за големи успехи.

Сариел е ангелът на Стрелец , който винаги, когато му се помолите ще ви покаже кой е правилният път за вас. Вие дълбоко в себе си знаете какво трябва да се прави, просто трябва да освободите съзнанието си и да се зарадвате на вътрешния глас и тихия шепот на ангела, който ще чуете със сърцето си.

Ангелът покровител на Козирога е Камбиел. Той ще ви даде сила да постигнете това, за което сте смятали, че е невъзможно. Мечтите са истински. От вас се очаква да направите само първата стъпка.

Катател е покровител на Водолея . Шансовете са на всяка стъпка от пътя, само понякога вие не виждате това. Помолете вашия ангел да ви покаже правилния път.

Рибите са под крилете на ангела Егалмиел . Той им помага да се чувстват уверени и да вярват в силата на своята личност, която води до голям личен успех.