Намерил си по-млада приятелка и изгонил съпругата си: На следващия ден я видял по телевизията и останал в шок!

Холандка спечелила джакпот от 2,1 милиона евро, по време на бракоразводното си дело получи изненадващо решение на холандския съд, според което джакпота не трябва да се разделя с бившия й съпруг, който избягал с по-млада жена.
 
В обяснението Амстердамския съд посочва, че двойката е направила опис на имуществото, което е трябвало да бъде разделено в момента, когато е подадено заявлението за развод – 20.10.2014, а разводът е одобрен през юни 2015 година.
 
Холандката спечелила 2,1 милиона евро от лотарията на 1 януари 2015 година.


 
Мъжът и бившата му съпруга през цялото време на брака си винаги играли на игри на късмета с общи пари от дома и печалбата трябвало да бъде разделена.
 
Съдията отговорил, че е имал представа за факта, че холандската двойка разделила общите си финансии най-малко четири години по-рано, защото мъжът отишъл да живее с новата си партньорка. Неговата тогавашна съпруга, подчертала на съдията, че мъжа й направил това с пари от собствената си банкова сметка, поради което печалбата не е обща.
 
Решението е взето на 23 декември. Съдията разделил останалото имущество на стойност, която общо възлиза на 10 000 евро, а мъжът не получил нищо от печалбата от лотарията.