Напълно изчезват за 8 дни: Премахване на мастни натрупвания по тялото

Формации на  мастни натрупвания , или  липоми са доброкачествени тумори , безвредни, но изключително неестетични образувания, които могат да възникнат по шията, главата, подмишниците или ръцете във всяка възраст.

Като правило се появяват само на едно място при хора на възраст 40-60 години.

Съвременната наука не знае причината за образуването им и дали са свързани с генетиката, но се смята, че те не са свързани с високи нива на холестерол или затлъстяване.

Много хора искат да избегнат операция и вредни лекарства за  лечение на липом , но за щастие има естествена алтернатива.

Много лекари препоръчват хирургично отстраняване на липом или лазерни процедури. Въпреки това, тези процедури не гарантират, че липомите няма да се върнат.

С тази рецепта пролбемът с липома може да бъде решен лесно, безболезнено и в кратък период от време! Тази рецепта за ефективност препоръчват дори някои дерматолози.

Тя е помогнала на хиляди хора да се отърват от липом, и тя е смес от мед и брашно.

Естествен лек за премахване на липом

Смесете равни части мед и брашно. Нанесете сместа върху марля. Предпочитаната дебелина на слоя е смес от 5 до 10 милиметра. Нанасяте върху засегнатото място. Оставете компреса да действа за 36 часа. След това изплакнете и нанесете нова свежа смес.

Това лекарство се използва в продължение на 8 дни. 

Смес от мед и брашно  е ефективно средство и за външни рани.